4,2
Avatar: Suyun Yolu hakkında görüşlerin ?
9 Şubat 2023 tarihinde eklendi
JAMES CAMERON GÖRSELLİĞE O KADAR KONSANTRE OLMUŞKİ..FİLME SENARYO YAZMAYI UNUTMUŞ SANKİ....HER SAHNEDE BÜYÜK BİR PRODÜKSİYON İZLEDİĞİMİZİ HİSSEDİYORUZ KALİTEDEN YANA BİR AN ŞÜPHEMİZ YOK HER SAHNE BİNBİR EMEKLE GÖRSELLEŞTİRİLMİŞ...PEKİ 192 DAKİKA BİZE DEĞİŞİK NE SUNDU TARTIŞILIR...YANİ O SON FİNAL AKSİYON SEKANS LARINDA DENİZ HALKI NEREYE KAYBOLDU ANLAYAMADIM..VE İNSANLAR İKİNCİ KEZ İSTİLAYA GELMİŞ AMA MOTİVASYONLARI NEDİR NELER YAPIYORLAR NEYİ PLANLIYORLAR ANLAMADIK...AVATAR ORMANDA AVATAR SUDA EE AMAÇ NE ABİ...
20 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Açıkçası film beklentilerimi karşılayamadı. Tabi her şeyin ilki güzel ama son seride iyi olabilirdi. Filmde görsel olarak her şey güzeldi kendimi filmi izledikten sonra ıslanmış gibi hissettim :D
Puan kırdığım noktalar filmin bilim kurgudan fantastiğe doğru kayması. Ardından sır kapısına döndürüp iyilik yapan iyilik bulur moduna girmesi. Çoğu sahnelerin çocuklara hitap etmesi. Neyse serinin üçüncü filmi sağlam olucak gibi...
31 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Sıkıldım ve başım ağrıdı. Konu sürükleyici değil. Kendilerince görsel bir şölen hazırlamışlar. O yönü fena değil ama bu kadar süre fazla
18 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Avatar1 benim en sevdiğim film dir, benim için filmlerin nirvanası ve bu kadar yıl ikincisini bekledikten sonra beklentim çok yüksek gittim. Gelelim avatar 2 ye; görsel efektler muhteşem, emek çok fazla, 3D izledim, bi ara koltuktan düşecekgibiydim tutunma ihtiyacı hissettim. Bunun için 5 yıldız. Gelelim hikayeye; spoiler:
Film Jake nin salak iki oğlunun aptallıkları yüzünden başlarına gelenleri anlatıyor. Film bu ikisine sinir olmakla geçiyor. Hani ilk filmi ormanda yaptıkya ikincisini de denizde çekelim demişler, çekmişler sadece. Ya çocukları kurtarmaya koca bir ordu gittiler, sadece aile (5kişi, jake ve ailesi) ve insan spider savaştı o kadar düşmana karşı. O koca ordu neredeydi, nereye kayboldu biri anlatsın ya? ya spider kardeşim navilerden misin, insanlardan mı? Baban olacak o yavşağı neden kurtardın? o zaman onun yanında kal niye navi lerle kalıyorsun, yada kurtarma..
Netice de en sevdiğim film olarak ben hikayeyi ve işlenişini beğenmedim, çok basit olmuş özellikle bukadar yıl bekledikten sonra. Hani görsel olmasa sıradan bir film. Bu yüzden 2 yıldız kestim.
Filmi eğer izleyecekseniz görseli için mutlaka 3D izleyin, çok keyifli.
tv de izlerim diyorsanız 3 saatinizi boşa harcamayın. Hikayesi için de beklentinizi yüksek tutmayın. spoiler:
25 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Berrak denizde su altı gündüz nasıl görünür, bir de gece ışıklar nasıl parıldar, 3,5 saat seyredip çıktık. Oğlum bile pişman oldu, "İlk bölümde de hiç konu yoktu, biz buna niye geldik" diye :) Ben de dedim, "En azından "12 yılda hazırlanan bir film nasıldır acaba?" diye artık merak etmeyeceğiz". Milyon kere tekrarlanmış klişeler, "muhteşeme efektler" paketinde tekrar sunulmuş (kibarca ifade ediyorum). Efekt meraklıları, evde ortalardan bir yeri açıp 10 dakika bakarlarsa filmi seyretmiş olurlar. Filmin kendisi 6,5'u geçmez, efektlerin hakkını yemeyelim diye 7/10.
20 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Film genel olarak güzeldi. Çok az yerde sıkıldım süresi bir tık uzun ama görsel açıdan çok kaliteli bir film olduğu için hiç sıkmıyor. Hikaye olarak bize ailenin önemini anlatan bir film olurken bir yandan farklı farklı karakterlerin kendi öz hikayesini anlatıyor. Bazı yerlerde mantık hataları var o da bir zahmet olsun ama James Cameron döktürmüş yine. Genel olarak Avatar filmini çok seven biri değilim bu filme de gittiğimde ilk filmi unuttum bile tabi bunun sebebi ilk film çok eski olması ama üçüncü filmi beklemiyorum desem yalan olur. Bence gişe rekoları kırabilecek bir film bakalım ilk filmi geçebilecek mi?
30 Aralık 2022 tarihinde eklendi
sadece mükemmel görüntüler için 3 veriyorum. Zira en bilindik konular değişik fonlarda bir müsamere havasında işlenmiş, konularda da bir, ikisi haricinde fazla derinlik yok ve film özellikle gereksiz sahneler nedeniyle çok uzun, rahatlıkla 2 saate sığdırılabilirdi. Ayrıca en bilindik konulara veyahut sorunlara bir çözüm belirtisi var mı tabiki yok..o zaman teknolojinin getirdiği güzellikler eşliğinde gürültü patırtıya devam...
15 Ocak 2023 tarihinde eklendi
İlk filme göre hikaye biraz vasat. Su altı görüntüleri oldukça başarılı. Yalnız 3 boyut olmamış, yani sırf 3 boyut yapmak için yapmışlar, tavsiyem filmi normal 2 boyutlu seyredin, gözlük mözlük kasmayın. İlk film 3 boyutta çığır açmıştı ama bu olmamış...
31 Aralık 2020 tarihinde eklendi
seyretmedim daha ne diyebilirim ki boş konuşmak istemiyorum ilk defa giriyorum siteyee inşallah bekledigim gibi çıkar site
7 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Gereksiz uzatılmış bir film bu yüzden sonuna doğru çok sıkıldım ve film kurgusu zayıf kalmış. Yeni karakterleri ve su altı dünyasını görmek güzel bir şölen yarattı ama beklenen heyecana değmedi.