4,2
Avatar: Suyun Yolu hakkında görüşlerin ?
25 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Berrak denizde su altı gündüz nasıl görünür, bir de gece ışıklar nasıl parıldar, 3,5 saat seyredip çıktık. Oğlum bile pişman oldu, "İlk bölümde de hiç konu yoktu, biz buna niye geldik" diye :) Ben de dedim, "En azından "12 yılda hazırlanan bir film nasıldır acaba?" diye artık merak etmeyeceğiz". Milyon kere tekrarlanmış klişeler, "muhteşeme efektler" paketinde tekrar sunulmuş (kibarca ifade ediyorum). Efekt meraklıları, evde ortalardan bir yeri açıp 10 dakika bakarlarsa filmi seyretmiş olurlar. Filmin kendisi 6,5'u geçmez, efektlerin hakkını yemeyelim diye 7/10.
29 Mayıs 2024 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim. Hikaye belki başka bir galakside ve dünyadan çok uzakta geçiyor olsa da Aslında insanın doğayı nasıl katlettiği ve ilkel denilen insanların ise nasıl savunduğunu anlatan büyük bir baş yapıt. Bence Star Wars serisinden de daha anlamlı ve güçlü bir senaryosu var. Gerçekten etkileyici aile olmanın ve salt yalın sevginin her şeyin bir bütün olduğu gerçeğini çok sade bir şekilde anlatmış. Güzeldi uzun zamandan beri izlemekten zevk aldığım sayılı filmler arasında diyebilirim.
22 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Sadece sinema eleştirisi yapabileceğiniz, geçmişten günümüze, hatta henüz vizyona girmeyen sinema sohbetleri yapabileceğiniz, sinema dışındaki konulara kapalı, birçok elit arkadaşa sahip olan 7 yaşında bir sinema whatsapp gurubumuz var. Guruptaki yöneticilerimizin yazılanları çizilenleri pür dikkat takip etmesi, olası bir spoiler veya daha kötü kırıcı küfür içerikli paylaşımların önüne geçmektedir. Huzurla sinema konuşabileceğiniz sinema whatsapp gurubumuza tüm sinema severler davetlidir. +905399118202
17 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle muhteşem bir yapıt izlemeyenler muhakkak izlesinler. Avatar gerçekten muhteşem bir film olmuş
20 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Film genel olarak güzeldi. Çok az yerde sıkıldım süresi bir tık uzun ama görsel açıdan çok kaliteli bir film olduğu için hiç sıkmıyor. Hikaye olarak bize ailenin önemini anlatan bir film olurken bir yandan farklı farklı karakterlerin kendi öz hikayesini anlatıyor. Bazı yerlerde mantık hataları var o da bir zahmet olsun ama James Cameron döktürmüş yine. Genel olarak Avatar filmini çok seven biri değilim bu filme de gittiğimde ilk filmi unuttum bile tabi bunun sebebi ilk film çok eski olması ama üçüncü filmi beklemiyorum desem yalan olur. Bence gişe rekoları kırabilecek bir film bakalım ilk filmi geçebilecek mi?
30 Haziran 2023 tarihinde eklendi
yine mükemmel senaryo ile efsane.. bu kadar sene beklemeye değdi 3. filmi sabırsızlıkla beklemedeyiz.
5 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Ilk 2 saati gereksiz uzatmislar baya sıkıcıydı ama son 1.bucuk saati olağanüstüydü. Cok aksiyon doluydu.Yerimizde kıpırdamadan izledik.Ayni zamanda cokta duygusaldi.Son 1 bucuk saat icin bile gidilir bu filme.Salondan ciktiginizda pisman olmayacaksiniz.
18 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Avatar 1 ile hilaye nerden bakarsak bakalim ayni degisiklik insanlarla ic ice yasam var sonra insan halki yeniden geliyor yine direnis
24 Ocak 2023 tarihinde eklendi
konusu çok kötüydü hiç yakışmadı. insan oğlunu tanımıyormu sully neden geri döneceklerini düşünmeden orman maymunu gibi takılıp hazırlık yapmadı. çok saçma olmuş çocuk kaçırmak rehine kurtarmak :)) sadece görselleri çok iyi idi ama konusu bitirmiş filmi asla para verip izlenecek film değil...
30 Aralık 2022 tarihinde eklendi
sadece mükemmel görüntüler için 3 veriyorum. Zira en bilindik konular değişik fonlarda bir müsamere havasında işlenmiş, konularda da bir, ikisi haricinde fazla derinlik yok ve film özellikle gereksiz sahneler nedeniyle çok uzun, rahatlıkla 2 saate sığdırılabilirdi. Ayrıca en bilindik konulara veyahut sorunlara bir çözüm belirtisi var mı tabiki yok..o zaman teknolojinin getirdiği güzellikler eşliğinde gürültü patırtıya devam...
25 Aralık 2022 tarihinde eklendi
O kadar sene sonra çıka çıka bu mu çıkmış. Gereksiz uzundu ve su altı belgeseli izliyor gibiydim. O kadar aradan sonra çok daha kaliteli bir film beklentisi vardı. Aşırı efektten kaynaklı hala başım dönüyor.
19 Aralık 2022 tarihinde eklendi
avatar abdest suyunun yolu....tam bir hayal kırıklığı..
..............................................
21 Ocak 2023 tarihinde eklendi
İlk avatar filminden uzun süre sonra çıkması çok fazla bekleyiş içine soktu. Filme hiç uzun süre film izlemeyen bir arkadaşı götürdüm bayıldı. bilim kurgudan ziyada dram ağırlıklıydı avatar evreninin daha da büyüdüğünü görmek heyecanlandırdı. tek isteğim Transformers
filmindeki gibi kral artur ve yuvarlak masa şövalyesi gibi değişik detaylar eklemesin. devam filmi bir lotr yada hp kadar heyecanlandırır umarım ,3d efektleri gayet güzeldi .bir kaça pürüz dışında izlemenizi tavsiye ederim
17 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Efekt göresel bakımdan mükemmel bir film. Birincisine nazaran daha iyi olmuş. Keyif alacağınız bir film. Ellerinize sağlık avatar ekibi. Mutlaka izleyin
8 Ocak 2023 tarihinde eklendi
İlk filmin heyecanıyla gittim.Çok güzel ve sürükleyici.Yalnız çok uzundu.Bir sinema filmi 2 saatten fazla olmamalı bence.Son yarım saat için bile izlenir.