JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
6 Mart 2012 tarihinde eklendi
2010'un sürpriz çıkışlarından biriydi bu film.Romantik komedilerde olmadığında da oldukça başarılı işler çıkartabileceğini kanıtlayan Dermot Mulroney'nin yanısıra yönetmen Baltasar Kormákur'u da Hollywood'ta A sınıfı projelere yükseltti.
Zevkler ve renkler tabii ki tartışılmaz ama bu filme bu kadar düşük bir puanı uygun görenlerle oturur tartışırım.7-8 puanı hakeden bir film.Konusu da orjinaldi.Bazen akıcılığını kaybetse de kendisini izlettirmeyi başarıyor...7/10
öncelikle şunu söylemek istiyorum filmin puanı çok düşük olmuş bu puanı hiç haketmiyor,film kurgusu ve oyunculuklarıyla gayet çok iyi olmuş,hiç sıkılmadan akıcı bir şekilde izleyebiliryosunuz,ayrıca filmin sonunda sizi düşünmeye yitiyor 10/7,5
Puanını oldukça düşük gördüm 6,5 lik puan eder en azından. Film oldukça duygusaldı.Annenin kızı için babasına söylediği:doğduğunda sen yanımdaydın, öldüğünde de yanımda olmanıistiyorum. repliği oldukça etkilydi.