Reklamı bu kadar yapılıp, bu kadar kötü çıkan film pek hatırlamıyorum doğrusu. Televizyonlarda oynayan dizi filmlerin bile bir çoğu daha ciddiye lınıp çekilmiştir. Film tam bir ilkokul müsameresi havasında. Ciddi bir iş yapıldığını gösteren sahnelerde bile ( Özellikle Yavuz Bingöllü sahneler ) çok komikler. Ciddi ciddi laflar ettiklerini düşündükleri bu sahnelerde tam bir komedi filmi havası hakim. Filmlere kötü kelimesini pek kullanmam ama bu film hakikaten kötü. Güzel olan tek tarafı afişi galiba. Onuda Amerikadaki ünlü tasarımcımız yapıştı galiba.
Ünlü sinema eleştirmeni üstat Atilla Dorsayın dünkü yorumuna tamamen katılıyorum inanamadım müthiş bir kadro, müthiş bir ekip (yönetmen, senarist, yapımcılar) her şey güzel ama resmen fiyasko bir film. Adeta oldu bittiye getirilmiş, romantizm deseneniz romantizm değil, siyasi desenesiz o değil adeta ne idüğü belirsiz saçma sapan bir iş olmuş. Böyle ekip ama öyle bir film gerçekten çok yazık olmuş. Beren Saatın performansı da ayrıca kötü.
murat ünalmış ve beren saatin performanslarını çok beğendimevet filmde herhangi bir konu giriş-gelişme-sonuç boyutunda incelenmediği için film askıda kalmışbence bu ikiliden çok büyük bir gerçek anlamda 'aşk' filmi çıkar. romantik komedi değil aşk filmi olur eğer iyi bir senaryo denk gelirse zaten filmi çok konuşacağımız için herkes bana katılacaktır.sonuca bağlayamadını bir kenara koyarak ben oyunculuklarını çok beğendiğim için 10/7 verdim.
evet sinemada izlenebilecek bir film değil. ama çok çok kötü diye abartmayada gerek yok klasik tarz bir tv filmi olarak izlenebilir. Bence abartıldığı kadar kötü değil ayrıca... (ne bekleniyordu ki:))6/10
ya iyi filmler yapıyoruz da yine baktım bu filmde de afişte bütün oynayanlar gösterilmiş.ya türk filminin afişinde illa bütün kadro gösterilmek zorunda mı gına geldi artık en fazla 1 kişi ve ya filme özel bir eşya olsun.
Yine aynı temaya değmişsin mahsun olmadı bak...Tamam Güneşi Gördüm iyiydi,kaliteliydi ama yeni filminin yeri ayrı olsun,anlattığı şeyler farklı olsunki senin filmlerinden de sıkılmayalım.
Film aslında konu olarak güzel fakat film çok durağan.Yaşamanın ve sevginin,ölümden ve terörden daha güzel olduğunu anlatmaya çalışmış.Senaryo daha güzel olabilirdi.Baş rolde oynayan kadının kendi içindeki psikolojik gerilimleriyle film boyunca devam etmek.Aksiyon adına bir şey yok.Tek kelime ile özetlersek sevmenin bir idea(amaç-düşünce) uğruna kendini öldürmekten daha güzel olduğunu göstermektedir.Saygılar...