Recep İvedik 3
    2,3
    Recep İvedik 3 hakkında görüşlerin ?

esxrdc
    esxrdc

Recep İvedik Filmlerinin Tanımı
    Kısa ve net şekilde Recep İvedik Film Serileri de tıpkı Recep karakteri gibi. Gülüyoruz ama beğenmiyoruz. Bu açıdan bakılırsa film eleştirmenlerden tam not almalı. Şahan bu kurguyu düşünmüş müdür hiç sanmıyorum ama dediğim gibi recep karakterini hiç birimiz çevremizde istemeyiz ama görünce de güleriz. Film de aynen böyle. Filme gülüyoruz ama beğenmiyoruz. Burdan şu sonuç hepimizi rahatlatır sanırım, Güldüğümüz herşeyi beğenmek zorunda değiliz. Gülüyor olmamız onu beğendiğimizi göstermez.
    gfbyakup86
    gfbyakup86

19 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    filme buyuk beklentıler ıcınde gıtmedım zira teknık ve altyapısal anlamda bızı neyın bekledıgını zaten bılıyoduk sadece ve sadece gulmek ıcın gıttım daha oncekı ıkı fılmde guldugumu soyleyebılırım ama bu fılm tam bır hayal kırıklıgı tek bıryerınde kahkaha attıgımı hatırlamıyorum çok baştan savma aceleye getırılmıs bır fılm 3-4 tane skecı bıraraya getrmıs oncekıler olmustu ama bu malesef sınıfta kaldı fılm eğer rekor kırarsa bu oncekı fılmlerın hatırına bu fılme gıdenlerden dolayıdır bu fılmı sahan degılde bır baskası cekse 100 bin kısıyı gecemez o kaddar soylıym
    nurguldemirbay
    nurguldemirbay

19 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    olumsuz görüşler sizi etkilemesin arkadaşlar bence serinin en iyi filmi bu sefer ikincideki gibi cinsel içeriklik espriler de fazla yok. çok güleceğinize eminim.bu puanı hak etmiyor. 7 üstü almalıydı
    iihunter54ii
    iihunter54ii

Yasemin K
    Yasemin K

19 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    bence çok güseldi hiçbişi düşünmedim gittim güldüm ve geldim,stresten eser kalmadı,kafa yormadım ,anlamaya çalışmadım eğlenip geldim..Evet filmde konu yok ama amaç gülmekse salon yıkıldı:)))10/8
    naked-soul
    naked-soul

19 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    serinin en kötü filmi...herkes baştan savma ve özensiz gibi ifadeler kullanarak ağız birliği yapmış sanki ama durum gerçekten öyle.ilk filmi büyük bir beklentiyle izlediğim için pek beğenememiştim ama nedense ikincisi beni acayip eğlendirmişti. benim izlediğim salondan da kaynaklanıyordu kimse gülmediği için arada arıza gibi gülmek de istemiyordum, zaten birsüre sonra gerçekten gülmüyordum.filme gidenlerin büyük bir kısmının amacı belli, recepin magandalıklarına gülüp o anı eğlenerek geçirmek ama filmde güldüğümüz bütün sahneler zaten fragmanda vardı; gerisi boşluk, recepin depresyonu, gereksiz ayrıntılar...eğer dördüncüsü de böyle olursa seriye yazık olur, adam gibi güldüğümüz filmlerden biriydi...
    kieslowski-2
    kieslowski-2

19 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    Türk Sinemasını yüceltecek,sanat,kurgu,yönetmenlik,olaylar arası geçişler,senaryo...bu filmde hiçbirini göremezsiniz o ayrı bişey.yüksek bütçeyle çekilmiş hollywood filmleri ya da sanat için çekilmiş o kült filmler hele bunlarla kıyaslamak hiç olmaz.Bu sinema filmini,bir tür skeç ya da malum sitelerde izleyip güldüğünüz o videolar gibi düşünün.eğer bu filmi bu şekilde düşünürseniz eğlenmemek için hiçbir nedeniniz yok.o anda hoşça vakit geçiriyorsunuz bundan daha güzel ne olabilir sizin için.Bu film sinemamıza ne katıyor derseniz para katıyor.film 3 günde 10milyon civarında hasılat yapmış.bunun yüzde 10u kültür bakanlığında bir havuzda toplanıyor ve karşılıksız olarak verilmek üzere bu paralarla yeni filmler çekiliyor.bu da sinemamız için önemlidir bence.
    d-layer
    d-layer

18 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    bence süper bi filmdi.gülmemek elde deil.
    sasili
    sasili

2ye gore iyi bir film. şahsen eğlendiğimi soyleyebilirim.7 puan
    xafyonlu
    xafyonlu

18 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    sinemaya gittim izledim süper olmus tebrikler
    the-director-2
    the-director-2

18 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    hayır ben recep ivedike gitmeyin demiyorum. Diyorum ki eğer bu filme giderseniz diğer filmlere de gitmelisiniz.E sonra adam geliyo sanane gideceğim filmden diyor. Haklıdır.Ama aynı adam türkler film yapamıyor dünyaca tanınan bir filmimiz yok derse haksız olur.E güzel kardeşim yılda bi kere recep ivedike gideceğine sinema kazansın diye diğer filmlere gitseydin yapımcılarda kazanırdı daha iyi filmlerde yapılırdı. Recep ivedik milyon dolarlarda kazansa görüntü kalitesi aynı kalacak bu belli zaten...
    Bülgan Y.
    Bülgan Y.

18 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    gülmek eğlenmek için yapılmış bir film.insanların beklentileri neden bu kadar yüksek anlamıyorum:S Gİttim,güldüm,eğlendim:) bence amacına ulaşmış bir film.
    saint1379
    saint1379

18 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    Sadece gülmek için gittim ve doya doya güldüm.Gidin gülün bu kadar.
    ozlemkaraoglan
    ozlemkaraoglan

18 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    süper komik bir film,gülmekten gözlerimden yaş geldi,gülmek isteyen gitsin herkese tavsiye ediyorum.
    üsstad
    üsstad

18 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    komikti ama 1 ve 2deki kadar değildi. gülmek için gidilir ama çokta beklentiyle gitmeyin. iyi seyirler ...