MrLuck-2
10 Ekim 2010 tarihinde eklendi
berbat bir film ne kurgu , ne oyunculuk beş para etmez bide sinemasına gidiyo millet para veriyo bu filmi gördükten sonra daha türk filmi izleyesim gelmiyor önyargılı yapıo recep ivedik filmleri beni
Ya artık şahan paraya kıysın yeterartık.filme 5 kuruş para harcamamış hiçbir emek yokama gel görki şahan paraları götürüyor.bi sinek yapmışlar sinek demeye bin şayet hiç olmamış 10/0000.... 1
bence serinin en iyisiydi,küfürsüz ve belden aşağı espirilerin olmadan da Recep İvedik karakerinin güldürebileceğini anladım ama ne yazık ki diğerleri kadar ilgi görmedi
kabul etmemiz gerek bi şey var bizim insanımız recep ivedik karakterini seviyo. bende seviyorum tabi . ama karakterle kalmıyo işte . filmde ne bir konu var ne bi seneryo sadece para kazanılmak için yapılmış bi film . recep ivedik 1 çok iyiydi 2 ve 3 de aynı tadı alamıyo insan
recep ivediğe neden bu kadar yüklenildiğini anlamıyorum.1. film gerçekten kötüydü kabul ediyorum çok fazla argo faln vardı ama 2. ve 3. filmler için bu söylenemez. gayet güzel eğlenceli ve komik bi filmdi.