Paranormal Activity 2

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

1 Aralık 2010 tarihinde eklendi
14:30 seansına gittik bugün yakın bir arkadaşımla, Manisa Çınar sinemasında. Arkadaşım, benden daha çok korktu kimi sahnelerde. Belli bir şeyden sonra, sinirden gülüyor insan, ürkmemek adına! :)
Ekrem Doydu
Ekrem Doydu

9 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Bu filmi sakın evde izleme hatasına düşmeyin..Tam sinemada izlemelik bir korku..Sinemada Fragmanını izlerken bile tırstım..Filmin tamamını yaşamak için gün sayıyorum :)
womenaglex
womenaglex

28 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Muhteşem....Mutlaka izleyin :)
Nebuchadnezzar-2
Nebuchadnezzar-2

20 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Cuma günü ilk işim bu filme gitmek ama yalnız hiçbir arkadaşım olmadan yorumlara kulak asmadan.Gerçekten çok iyi bir korku filmi.ilk filmde baya bir tırsmıştım.Bu filmi beğenmeyenler bana örnek korku filmi göstersinler o zaman.Ben bi tane daha göstereyim R.E.C VE R.E.C 2
Mucdown
Mucdown

24 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Bence Cok Guzel Bir Filmdi Ama Bazı Sahneler Kötüydü Gerçekten Mesela Bebeğin Havaya Kalkması Gereksizdi Ama Yinede Güzel Ve İzlenebilecek Bir Filmdi10/10
Harnup-77
Harnup-77

22 Ekim 2010 tarihinde eklendi
film güzel.. kesilmemesi gereken sahnelerde kesilmeseymiş daha da güzel olabilirdi...kesin... elinize ne geçiyorsa artık...
Casanova4
Casanova4

3 Kasım 2010 tarihinde eklendi
İlk film daha güzeldi.Birkaç sahne dışında bir şey yoktu..Sarmadı ne bileyim,cıks olmamış