Paranormal Activity 2 hakkında görüşlerin ?
1 Aralık 2010 tarihinde eklendi
14:30 seansına gittik bugün yakın bir arkadaşımla, Manisa Çınar sinemasında. Arkadaşım, benden daha çok korktu kimi sahnelerde. Belli bir şeyden sonra, sinirden gülüyor insan, ürkmemek adına! :)
25 Ocak 2011 tarihinde eklendi
filmi bitirdikten sonra hissettiğim tek duygu "pişmanlık"tı maalesef.aslında zaten çok merak ettiğim falan da yoktu,bir kalite falan beklediğim de,fakat ilk filmi o büyük reklam kampanyasına dayanamayıp izlemiştim ve onun hatrına bunu da görelim diye düşündüm.ilkini beğenmiş miydim?hayır.yani türe bir nebze yeni bir soluk getiriyormuş gibi görünüyordu ve bazı kısımlar izleyiciyi sağlamına gerebiliyordu (özellikle salonda izlerseniz) fakat el kamerasıyla gerçekçilik hissi sağlamaya çalışmak paranormal activity ile başlamadı.ve bu gerçekçilik için gereksiz aşırılıkta kasmaları,yani abartmaları da diyebiliriz,önümüze çok ama çok berbat bir senaryo ve sığ bir konu çıkardı.ne oyuncular oyuncu,ne olaylar olay.bu ikincisi ilkinden de vasattı,kesinlikle ticari amaçlarla aceleyle çekildiği ilk saniyesinden son saniyesine kadar bas bas bağırıyor.saymaya başlasak sanırım pek çok olumsuzluk çıkartabiliriz ortaya fakat filmin övebileceğim tek bir noktası yok.
29 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Ufak detaylar harici evet gene o klişenin kurbanı "ilk film kadar güzel değil". Gerilerek çıkmanın hoşluğu için izlenebilir fakat fazlası değil azıyla yetinmenin bilincinde gidilmeli.6/10
12 Nisan 2013 tarihinde eklendi
birinci film gibi durağan sahnelerden çok aile hayatı izliyoruz. ancak filmin son yarım saati hareketli geçiyor. birinci ile ikinciyi iyi bağlamışlar.
13 Kasım 2010 tarihinde eklendi
İlk film değişikti,geriyordu ve bence başarılıydı ancak ilk filmin üstüne hiçbir şey koymadan aynı yemeği yedirmeye çalışmak alçakça bir hareket 2/10
12 Mart 2011 tarihinde eklendi
1. filmdeki olaylarla 2. filmdeki olaylar başarılı bir şekilde bağlanmış . başka da elle tutulur hiçbir yanı yok .

Gerilmedim bile filmde .

1. filmin yanında çok sönük kalmış .

10/3 .
11 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Ilk filme göre daha dinamik çok daha basarili oyuncu performanslarina sahip olan etkileyici sonuylada ortalamanin üzerinde bir korku filmi.
28 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Bu filmi sinemada seyretmeyenler için ilk önce şunu belirteyim piyasada 'Paranormal Activity 2' adı altında korsan kopyası satılan film 'Paranormal Activity 2' değildir bir çakma örnek olan 'Paranormal Entity'dir bu tongaya sakın haa düşmeyin. Aynı hataya bende düştüm sonra filmin fragmanlarını görünce sinemada gidip orijinalini seyrettim. Filme gelince ne yalan söyleyeyim yine bilindik Hollywood devam filmlerinin ilk filme göre aynı kadro korunsa bile fiyasko ile sonuçlanacağı tezi bu filmde geçerli. İnanın bana son 20 dakikası haricinde filmde doğru dürüst gerilmiyor/korkmuyorsunuz bile.
3 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Tek cümle: Boşuna zaman kaybı! Evde güvenlik kamerası kayıtları izleyin, aynısı...
28 Ekim 2011 tarihinde eklendi
Filim ilkine oranla daha kötü hazirlanmis, ilkinin tadini alamadim açikcasi biraz konsept degisikligi olabilirdi. Son daha güzel hazirlanabilirdi. Ilkinde söyledigim gibi bu bütçeye göre iyi hazirlanmis bir sunum, arkadaslarinizla korku dolu seyirler diyorum.
9 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Bu filmi sakın evde izleme hatasına düşmeyin..Tam sinemada izlemelik bir korku..Sinemada Fragmanını izlerken bile tırstım..Filmin tamamını yaşamak için gün sayıyorum :)
30 Mayıs 2012 tarihinde eklendi
Kötü.Evet buda kötü.1.filmde bana göre kötüydü,buda aynı derece kötü ve boş bir film.Belki dedim 2.filmde vardır birşeyler,o umutla izledim gene hayal kırıklığına uğradım.Hayal kırıklığına uğramamın nedeni gene herzamanki gibi bizim milletimizin ve çoğu kişinin bu filmi abartması oldu.3. filmede serinin en iyisi diyorlar ama,inatla izlemiycem. :)
10 Nisan 2011 tarihinde eklendi
ilk filmin gölgesinde olsada son 40 dk bence gayet iyiydi. özellikle 3 sahne var müthiş olmuş
ilk filmin üzerine daha çok gece sahnesi eklemekle kapatmak isteselerde kurgu ve senaryo bence gelen ilk filmin başarısını katlamak için yeterli olmamış
ama kesinlikle gerilemeyecek bir film değil ben ilk filmde de dediğim gibi bu filmide geceyarısı tek başınıza izlemenizi tavsiye ederim ve gayet gerileceğinizi biliyorum
10/6
22 Ekim 2010 tarihinde eklendi
korku filmlerinin serileri her bölümde bir basamak geriye gittiği için ilk filmden daha iyi olmasını beklememek gerek
23 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Paranormal Activity 2Öncelike şunu belirtmek istiyorum kötü yorumların hiçbirine aldırış etmeden sinemada izlenilebilecek bir film ama lütfen mümkünse boş bir salona gidin çünkü bugün gittiğim salonda gerçekten izleyici kitlesi berbattı yüzde 90ı gençlerden oluşan film boyuncu uyarılara rağmen gırgır şamata yaptılar.Filme gelirsek ilk yarıda 1.filmde olduğu gibi pek gerilim yoktu ama ilk filme göre daha fazlaydı.Zaten filmde gece olunca otomatik gerilimi hissetmeye başlıyor insan gündüz olunca bir oh çekiyor izleyici.Yalnız şunu belirtmek isterim ki film sadece efektlerle süsletilmiş bir korku filmi yani ses efektinden başka koşuşturmalar hariç pek bir şey beklenilmez bu tür filmlerden.İlk yarıda 3-4 gerilim sahnesi hariç pek bir şey olmasa da ilk filmden alıştığımız gibi son dakikalarda gerilimi iliklerine kadar hissediyor izleyici.Ayrıca Katie ve Micahı görünce insan bu ikisine acıyor başlarına neler geliceklerini bilmiyorlar çünkü, 2.filmde ilk filmde olan olaylardan önceyi gösteriyor.Ayrıca fragmandaki bazı sahneler filmde yoktu.Katienin ablasını oynayak oyuncu seçimi iyi olmuş çünkü gerçekten benziyor 2 kardeş birbirlerine.İlk filmle 2.filmi kıyaslarsak ilk filmin son yarım saati beni çok fazla germişti bu filmde daha çok ani çıkmalar ön planda fakat o bile insanın kormasını sağlıyor.Sürüklenme sahneleri fazla abartılmış bir ara bebeyi bile uçurttular o sahne çok gereksiz ve komik bir sahneydi ilk filmdeki gibi doğal ve abartısız bir şekilde yapmamışlar.Fakat ilk filmle 2.filmi gerçekten çok iyi bağlamışlar eminim izleyenlerde öle düşünmüştür.Filmin son dakikalarında gerilim zirve yapıyor fakat en son sahnesi maalesef ilk filmdeki gibi korkutarak bitmesede bence sinir bozucu bir şekilde bitti.Umarım 3.filmide çıkar ve bunun gibi filmler çıkarda sinemada izleme fırsatı buluruz gerçekten gerilimi iyi yansıtmışlar.Ayrıca ilk filmin gerçek olduğu söyleniyordu fakat 2.filmde de bilgiler veriyor açıkçası ben 2.filmin gerçek olduğuna pek inanmadım.Filmden korkmak istiyorsanız kesinlikle sinemada izleyin.Ama tekrar belirtmek istiyorum kesinlikle büyük izleyici kitlesinin olduğu bir sinemaya veya boş salonu olan sinemalara gidin benim düştüğüm hataya düşmeyin belki filmi daha çok beyenirdim ama maalesef bazı sahnelerde konsantremin içine ettiler her korku sahnesinden sonra kahkalarla güldürler.Son olarak filmi beyendim tavsiye ederim kesinlikle sinemada izleyin.8/10