Paranormal Activity 2 hakkında görüşlerin ?
22 Ekim 2010 tarihinde eklendi
film güzel.. kesilmemesi gereken sahnelerde kesilmeseymiş daha da güzel olabilirdi...kesin... elinize ne geçiyorsa artık...
18 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
bisey olcak diye bekliyosun olmuyo sonra ansizin oluyo sanirim korkuyu yapanda o sahne oluyo
3 Kasım 2010 tarihinde eklendi
İlk film daha güzeldi.Birkaç sahne dışında bir şey yoktu..Sarmadı ne bileyim,cıks olmamış
20 Eylül 2010 tarihinde eklendi
ilk bölüm süper ötesi olmuş ... amma 2 çok kötü yaptılar... tamamen acele yapılmış bir iş... çok kötü izlenmeye değmez... 4/10
30 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Sakın ha sakın gitmeyin.Sakın sakın sakın.Son yarım saatte bir iki sahne var hepsi o.Birincisi daha iyiydi.Kendi ailenizi çektiğiniz kasetlerden birini izleyin daha iyi.
4 Kasım 2010 tarihinde eklendi
bi kaç iyi sahnesi var ama sonu beni sinir etti böyle bitmemeliydi yarıda kesmişler gibi kalmış daha heycanlı yerler baslar baslamaz film bitti 10/6
15 Kasım 2010 tarihinde eklendi
eğer bu bir filmse ben hiç film izlememişim demektir..ismiyle insanların dikkatini çekmeye çalışmış ucube bişey..etti edeceği puan eksi on(rakamla:-10)...
16 Ekim 2010 tarihinde eklendi
daha filmi izlemeden ya da doğru filmi izlemeden sırf filmi kötülemek için yazanlara gülüyorum.bu film korkunç olmayabilir ya da gerilim vermeyebilir kişiden kişiye değişir.siz korku filmlerinde mantık ararsanız zaten hiç korkmazsınız her filmin sonuda bellidir ama paranormal activity 1 in sonunu kim doğru tahmin etmiş?? sonu belli diyenler bunu söylesinler ya.hani klasik korku filmlerindeki ana kahraman kötüyü yok eder burada var mı hayır.PA2 kötü olabilir izlemeden bilemeyiz ancak mantık aramak yerine empati kursanız ve bu olayların gerçek olma ihtimalini değerlendirseniz daha çok zevk alırsınız ki bu tip olayların olduğuna dair azımsanmayacak derecede çok yaşanmış hikaye var.ben inanıyor muyum bu olaylara hayır ama empati kurup gerçek olma ihtimalini düşününce filmden zevk alıyorum.bazıları da sırf korkudan inanmak istemiyor bu tip olaylara direk olur mu canım böyle şey haha saçmalık deyip kötülüyor onlara en içten selamımı yolluyorum.
27 Ekim 2010 tarihinde eklendi
arkdaşalar filimde , bazı sinemalarda sansürlü oluyormuş bazı forum sitlerinde okudum net bi bilgi gibi gelmedi bana böyle bir şey sözkonusumudur bilgi sahiplerimi sorumu cevaplarsa çok sevinirim
7 Mart 2011 tarihinde eklendi
inanmayanlar beğenmez tabii.. ne bekliyorlardı ki konu belli .. gerildim mi seyrederken:evet..olmuş demektir.3.merakla bekliyorummmm.
23 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Paranormal Activity 2Öncelike şunu belirtmek istiyorum kötü yorumların hiçbirine aldırış etmeden sinemada izlenilebilecek bir film ama lütfen mümkünse boş bir salona gidin çünkü bugün gittiğim salonda gerçekten izleyici kitlesi berbattı yüzde 90ı gençlerden oluşan film boyuncu uyarılara rağmen gırgır şamata yaptılar.Filme gelirsek ilk yarıda 1.filmde olduğu gibi pek gerilim yoktu ama ilk filme göre daha fazlaydı.Zaten filmde gece olunca otomatik gerilimi hissetmeye başlıyor insan gündüz olunca bir oh çekiyor izleyici.Yalnız şunu belirtmek isterim ki film sadece efektlerle süsletilmiş bir korku filmi yani ses efektinden başka koşuşturmalar hariç pek bir şey beklenilmez bu tür filmlerden.İlk yarıda 3-4 gerilim sahnesi hariç pek bir şey olmasa da ilk filmden alıştığımız gibi son dakikalarda gerilimi iliklerine kadar hissediyor izleyici.Ayrıca Katie ve Micahı görünce insan bu ikisine acıyor başlarına neler geliceklerini bilmiyorlar çünkü, 2.filmde ilk filmde olan olaylardan önceyi gösteriyor.Ayrıca fragmandaki bazı sahneler filmde yoktu.Katienin ablasını oynayak oyuncu seçimi iyi olmuş çünkü gerçekten benziyor 2 kardeş birbirlerine.İlk filmle 2.filmi kıyaslarsak ilk filmin son yarım saati beni çok fazla germişti bu filmde daha çok ani çıkmalar ön planda fakat o bile insanın kormasını sağlıyor.Sürüklenme sahneleri fazla abartılmış bir ara bebeyi bile uçurttular o sahne çok gereksiz ve komik bir sahneydi ilk filmdeki gibi doğal ve abartısız bir şekilde yapmamışlar.Fakat ilk filmle 2.filmi gerçekten çok iyi bağlamışlar eminim izleyenlerde öle düşünmüştür.Filmin son dakikalarında gerilim zirve yapıyor fakat en son sahnesi maalesef ilk filmdeki gibi korkutarak bitmesede bence sinir bozucu bir şekilde bitti.Umarım 3.filmide çıkar ve bunun gibi filmler çıkarda sinemada izleme fırsatı buluruz gerçekten gerilimi iyi yansıtmışlar.Ayrıca ilk filmin gerçek olduğu söyleniyordu fakat 2.filmde de bilgiler veriyor açıkçası ben 2.filmin gerçek olduğuna pek inanmadım.Filmden korkmak istiyorsanız kesinlikle sinemada izleyin.Ama tekrar belirtmek istiyorum kesinlikle büyük izleyici kitlesinin olduğu bir sinemaya veya boş salonu olan sinemalara gidin benim düştüğüm hataya düşmeyin belki filmi daha çok beyenirdim ama maalesef bazı sahnelerde konsantremin içine ettiler her korku sahnesinden sonra kahkalarla güldürler.Son olarak filmi beyendim tavsiye ederim kesinlikle sinemada izleyin.8/10
22 Ekim 2010 tarihinde eklendi
gerçekten vakit kaybı bir film.arkadaşımın yüzünden gittik.hatta kavga bile ettik film bittiğinde.
2 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Hi korkun deil. Grsel efekt 0, ekim 0, oyuncular 0. iren. 2/10
1 Kasım 2010 tarihinde eklendi
öncelikle burda yorumları okuyan arkadaşların bu yorumlar üzerinden haraket etmemeleri gerektiğini şiddetle tavsiye ediyorum..Ya biz aynı isimde farklı filmlermi izliyoruz arkadaşlar. Bide izlemeğiniz film hakkında lütfen çaydırıcı yada ikna edici yorum yapmayın beğendiysen beğendin beğenmediysen beğenmemişsindir arkaaşım..Biri yazmış sakın sakın sakın gitmeyin diye niye ? soruyorum ona neden yani ? ya bend izledim filmi burdaki yorumların çoğu alakasız. arakdaşlar gönül rahatlığı ile gidin gayet iyi iş çıkarmışlar ilk yarı az sıkıyo ama ikinci yarı yine güzel.
2 Ekim 2010 tarihinde eklendi
ilk filmi izlediğimde he ? ne oldu bu mudur yani ? dedim.ne ara bittin be mübarek.filmin sonu o da ne ! bir adam ekrana yapıştı cin onu fırlatmış sonra ekrana bakıp hööööö bütün film bunu mu bekledik biz.bu tarz türk filmlerine kötü diyenlere sorarım bu film onlardan çok mu iyi bence musallat ın çeyreği bile olamaz.