Ejder Kapanı
    3,6
    Ejder Kapanı hakkında görüşlerin ?

samuel-2
    samuel-2

6 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    filmi izleyınce şaşırdım resmen aynı senaryoyu turkceye cevırmıs yonetmen
    emiroz
    emiroz

6 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    çok kötü bir film.Ne gerilimi verebiliyor seyirciye ne de heyecanı...filmin sonunu bekleyemeden çıktım sinemadan.çok amatörce 3/10
    robinhood
    robinhood

3 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    beklentilerimin altında bir fılm oldu bır cok sahnenısı onceden izlemişm izlenimi verdi... şehrin azizleri sonra bu harita olayı kuzuların sessizliğini çağriştirdı..oyunculuk içinde olsa ... yanı ugur yucel kesınlıkle konusturrmus... 7 verdım .. ama izlenesi bir film . pişman olmazsınız.....iyi seyirler
    throughout
    throughout

25 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Sinemada izlediğime pişman olduğum film.. bu oyuncu kadrosundan böyle sıkıcı bir film çıkması gerçekten şaşırttı beni.. teknik açıdan gayet başarılı film ama konuyu anlatım tarzı ve etkiyi hissettirebilmesi açısından çok başarısız.. emeğe saygı ama bence en fazla 4/10
    sulpiece35
    sulpiece35

19 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    özenti olup başarılı olunacağına özgün olup başarısız olmak daha iyi bir şeydir. Kötünün iyisi diyebiliriz ama o oyuncu kadrosu daha iyi yapımları hakediyor6.5/10
    l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

14 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Başarılı bir Türk polisiyesi olmuş...
    citykhan
    citykhan

7 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Bu film Türkiyede yapılan en iyi cinayet polisiye.Uğur Yücel oyunculuğu yalamış yutmuş resmen. Duruşlar mimikler, harbiden ben başkömseri bu kadar iyi oynayan bir oyuncu görmedim. Sesine bu kadar mı hakim olur bi insan.Kenana gelince. Bu adam gerçekten iyi jön. Nasıl durulur nasıl bakılır çok iyi oynuyo. Filmin aksiyonuda çok iyi çekilmiş. Kurgusu mükemmel.Ben iddaa ediyorum şimdiye kadar Türkiyede çekilen en iyi Cinayet/ polisiye filmi.
    beowulf
    beowulf

16 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    Güzel bir film ama seneryosu tanıdık geldi biraz
    nightcolour
    nightcolour

19 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    Yerli filmler arasında üst sıraları hak eden bir yapım olsa da heyecanın ara ara düştüğü ancak genel olarak bakarsak sıkılmadan izlenebilecek bir film... 10/7
    scorpion-52
    scorpion-52

15 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    türk filmleri arasında ilk sıralarda olmayı hak eden bir film..
    karakartaltevfik
    karakartaltevfik

6 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    Eğer intikam yapımlarından hoşlanıyorsanız Ejder Kapanını beğeneceğinizi düşünmekteyim.Yapım çok yüksek tempoda gitmesede izlenebilirliğini kaybetmiyor.Adalet sistemi Ejder Kapanında çok iyi bir şekilde sorgulanıyor.Ben bu yapıma 10 puan üzerinden 8 puan veriyorum.
    sinema
    1 ziyaretçi
    17 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    türk filmi olarak gayet iyiydi. belkide yapılmış en iyi türk-polisiye film. illaki eksikleri ve alıntılar vardı ama genede iyiydi. daha iyide olabilirdi. sonuç olarak izleyin, sonunu tahmin edersiniz ama üstüne koyarsa uğur yücel daha güzel işler çkabilir. 7/10
    eTa-
    eTa-

31 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    ı ıh yok, cık, vasat.. Uğur Yücel hatırına 6
    nskmourinho
    nskmourinho

31 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    Başarısız bir polisiye filmi.Bu türe aşina olmadığımız ve daha zaman verilmesi gerektiği doğru ama sırf bu yüzden de vay be filme bak diyecek halimiz yok 4/10
    HayallereAGIT
    HayallereAGIT

27 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    şimdi izledim benden olumlu not aldı