Sinemada izlediğime pişman olduğum film.. bu oyuncu kadrosundan böyle sıkıcı bir film çıkması gerçekten şaşırttı beni.. teknik açıdan gayet başarılı film ama konuyu anlatım tarzı ve etkiyi hissettirebilmesi açısından çok başarısız.. emeğe saygı ama bence en fazla 4/10
İnsan böyle bir ekipten daha fazlasını bekliyor.Özellikle Uğur Yücel öyle önemli işlere imza atmış bir insanki çizgisini sürekli o seviyelerde tutması çok zor.Ayrıca aksiyon sahnelerini önce Luc Bessonunun çekeceği söylendi,daha sonra o değil ama onun ekibi gelecek dendi ama sonuç itibariyle filmde fazla bir aksiyon sahnesi göremedik.Genel olarak vasat bir film yani nasıl söyleyeyim tekrar izlemek istemem.
Beklediğimin üstünde filmdi.Konu itibariylede içerisinde mesajlar barındıran film.Oyunculuklar şahaneydi.Kenan çok iyi oynamış(bazen İstanbul Türkçesi,bazende doğu şivesi konuşmasını saymazsak),Uğur Yücel'i söylemiyorum bile.
filmde beklenen aksiyon ve akıcılık yok.ilk başlarda iyiydi sonradan yavaşladı.kamera çekimleri falan kötüydü.diyaloglar yetersiz ve kurgu zayıf.filmdeki en iyi şey kenan imirzalıoğlunun oyunculuğuydu.gerisi boş.sonuç olarak vasatı geçemeyen bi film.10/3
Uğur Yücel ve Kenan İmirzalıoğlu buluşmasından daha etkili bir film bekliyordum açıkçası.Ciddi anlamda hasyal kırıklığına uğradım.Uğur Yücelin ses tonu nedir öyle yahu..Senaryo olarak bence güzel bir film.Hatta Türk Sineması için baya iyi bir senaryo.Ama oyunculuk anlamında dibe vurmuşlar ve çok aşırıya kaçmışlar.Hiç beğenmedim ve ızdırap içinde izledim...6/10
film 'ezel dizisi mekanlarında geçiyor' oyuncu kadrosu da' canım ailem dizisi oyuncularından oluşuyor' filmde çok tanıdık mekanalr olunca filme özen kalmadığı anlaşılıyor.oyunculuk açısından da pek te iyi olmayan film bana 'orijinal cinayetler' filmini hatırlattı. senaryo aynı ama iki uyarlamada kötü olduğundan sizlere birini övemeyeceğim.izlemesenizde olur cinsinden bir film.ben vizyondayken gişe yarışında 'kutsal damacana 2' filminin arkasında kalan bu filmi ondan da mı kötü diye hep içimden geçiriyordum ama anlaşılan onun kadar özensiz bir çalışma olmuş.bu aralar yerli ve yabancı yapımlar da en çok eleştirdiğim noktadizisi devam eden oyuncuların dizi arası sinema yapmasını sevmiyorum. çünkü iki rol arasında ve iki zaman dilimi arasında kaldıklarından sinema karakterini benimseyemiyorlar.10/3
Büyük umutlarla gittiğim filmden büyük bir hayal kırıklığıyla çıktım. Bu kadar sıradanlık olur mu? 2010 yılındayız. Ne olur yapmayın!! Filmdeki hiçbir sahne ve durum gerçekçi değil. Bu kadar abartı olmaz ki.. Uğur Yücel ağabeyim, hiç mi polisiye film, seri katil filmi izlemedin bu filmi yönetmeden önce. Oldu mu hiç ağabey.. Koskoca bir hayal kırıklığına uğrattın bizleri...
Eğer intikam yapımlarından hoşlanıyorsanız Ejder Kapanını beğeneceğinizi düşünmekteyim.Yapım çok yüksek tempoda gitmesede izlenebilirliğini kaybetmiyor.Adalet sistemi Ejder Kapanında çok iyi bir şekilde sorgulanıyor.Ben bu yapıma 10 puan üzerinden 8 puan veriyorum.
eh işte zekice olmasada iyi kutrgulanmış ama filmin ortalarına doğru katil hakkında şüpreeheler uyandıran polislerin nedense şiveli konuştukları kan yağmur ve ter üçlemine kurulmuş bir film 10/6