Sıkılmadan izleyebileceğiniz bir film. Hopkins ve baldwin oldukça iyi performans sergilemişler. Gerçekten güzel senaryosu ve oyuncularıyla seyretmeye değer...
cok zor sartlarda bir butun olabilmek.mantikli dusunebilmek ve dusunebilmek.. genel olarak guzel film.ama kimse olayin "ihanet" boyutuna deginmemis..filmin o tarafi beni daha cok etkiledi.. guzel film..
hopkins in süper performansıyla bi muhteşem film daha ortaya çıkıyor. film boyunca ne olacak sorusu bizi ekran başından kaldırmıyo gerçekten güzel bi film 9 puan iidir :)
anthony hopkins herzamanki gibi bilge ve alec baldwin her zamanki gibi kötü.ayıyla olan sahne süper.güven duygusu üzerinr yazılan sağlam filmelerden biri
İzledikten sonra, bu zamana kadar nasıl olurda izlememişim diye şaşkınlık yaşadığım mükemmel bir film. Çok güzel mesajlar var. Harika doğa manzaralarının yanısıra birde Anthony Hopkins gibi bir duayenin oyunculuğu eklenince mükemmel bir film ortaya çıkmış. Şiddetle tavsiye ederim 10/10.
Anthony hopkins önderliğinde güzel bir film.Hopkins abimizin oyunculuğuna denilecek yok tek kelimeyle muhteşem. Yormayan,sıkmayan,sürprizlerle dolu bir film.10/8