yahşi batı gerçektn de çok güzl bi filmdi.bekldğmdn fazlasını buldum.argo kelimeler var ama argo artık haytmzn her yernde var filmde olup yada olmaması pek de önemli değildi komikti:::D çok eğledm gerçktn akıcıydı sıklmadm
Cem Yılmaz bu ülkeye gelmiş ve gelecek en komik adam belki de.O yüzden çektiği filmlere sinemada şans vermenin gerekli olduğunu düşünüyorum.Ama Yahşi Batı izlediklerim arasında beni en az güldüreni oldu.Sanki A.R.O.G. dan sonra biraz aceleye gelmiş gibi duruyor.
film güzeldi ama daha komik olabilirdi veya doğalı filmin böyle olmasıydı biz cem yılmaz olunca her sahnesinde gülmeyi planlayarak gittiğimiz içinn... ama cem yılmaz sonuçta 10 numara :) yahşi doğu geliyo olabilir :P
Cem yılmaz ince espiri yapma yeteneğine sahip bir komedyen olduğu için daha güzel espiriler bekliyor insan.Küfür etmeden de espiri yapabilirdi bazı sahnelerde.Bu sebeple beklentimin altında bir film...
burdaki arkadaşların olumsuz yorumlarını okuduğumda çok kızmıştım.. fakat dün sinemaya gittiğimde gerçekten bir hayal kırıklığına uğradım.. cem yılmazın bu kadar kötü bir komedi filmi çekmesi beni üzdü.. ama herşye rağmen emeğine saygı duyuyorum...
film gülmeyi bileneydi..sinemamızın müthiş rengi teşekkürler cem yılmaz..arogda da gayet başarılı idi..buda öyleydi...'şerif lloyd' karakterinin türk sinemasındaki 'ali şen' ile benzerlikleri farkedilince daha da keyifli oldu:D...bu adam bu işi biliyor...sinemada kendi tarzını yakaladı...film kesinlikle herkese hitap etmiyo..bu da bir gerçek..film kötü demek çok komik bence..beğenmemiş olabilirsinz ama film gerçekten kötü değil..tarzım değil demeniz daha doğru olur...cem yılmazın büyük emeğine tekrar saygı diyorum..8.5/10..
bu filmi beğenmeyen hakkaten kompleks bi tip olsa gerek...her şeyiyle çok güzeldi,emek harcanmış,senaryosu,kostümü,dekoru,replikler......yani cem yılmaz ve ozan güvenin demet evgar ı osmanlı oldukları ikna etmeye çalıştıkları 3 dk lık bölüm bile yeter her şeyi anlatmaya.