ronaldi10-2
6 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Cem yılmaz artık bence böyle film yapmayı yavas yavas bırakmalı film fena değildi ama etkileyici değildi sadece 4-5 tane ince espriyi duymak icin gitcekseniz gidin yoksa bosuna gitmeyin ..
tam bir cem yılmaz filmi. ama bunu kötü anlamda söylemiyorum. ince espriler, bazen küfür,kostümler, arka plan süper... benim için bu filmde tek fark oyunculukların ilk iki filmden kesinlikle daha güzel ve başarılı olması. boş zamanınız varsa kesinlikle gidilmeli.
Cem yılmazın ilk filminin çıktığı zamanı hatırlıyorumda bütün insanlar Türkiyenin en komik insanının yaptığı filmi merak ettiler ve sinemalara akın ettiler doğal olarak ta beğendiler.Ama bundan sonraki filmler hep bir önceki filmi arattı.Bence arog bundan daha güzeldi gora da arogdan daha güzeldi kalite biraz düşerek ilerliyor.İnşallah 4. film böyle olmaz yinede güldük...
cem yılmazın yaptığı filmlere komik olduğundan emin olarak gitmişimdir.fatak bu film bir hayal kırıklığı.film bir an önce bitse de cıksam diye düşündüm.işin küfür kısmı da tamamen arz talep meselesi.berbeat berbat berbat.
çok az güldüm, hiç gülmedim gibi eleştiriler var. stand-up gösterisi değildi gittiğiniz filmdi unutmayın.(hatta bu isteğinizi karşılamak için yapılan bir iki sahne vardıki film havasını bozuyor maalesef). farklı ve yeni düşüncelerle yapılan bir senaryoydu. gayet başarılı bir yapım olmuş. ama oyuncu seçimlerini artık değiştirse iyi olacak cem yılmaz. demet evgar ve zafer alagöz çok iyiydi. saçma standart amerikan filmlerini izlemektense bu filmi bir kez daha izlerim.
bu kadar buyuk bir butce ozenle hazirlanmis sahneler kiyafetler super ses ve goruntu kalitesi ile ancak bu kadar kotu bir senaryo biraraya gelebilir. bi kac ince espri disinda hicbirsey yok ki onlarda sıkıntıdan kaynıyo arada.. cem yılmazın ıvmesı dusmeye devam edıyor artık skeclerden olusan fılmlerden vazgecmelı kı olmuyo acık hersey cok guzel olucak tadında fılmlere donmelı cunku fılm gercekten kotuydu kı ben cem yılmaz hayranı oldugum ıcın her fılmıne gıttım arog ve gora kotu ama ızlenırdı bu fılm kotu ve ızlenılemez. senaryo ve hıkaye gercekten berbattı fotoroman olsa okunmaz o kadar dıım
hoş vakit geçirmek için eğlencelik bir film olmuş.zaten cem yılmazın çoğu filmlerini beğenerek izliyorum.buda güzeldi.yalnız senaryo biraz basit olmuş ama çok önemli değil.filmin bazı sahnelerinde gülmekten karnıma ağrı girmişti.bazı sahneler ise gereksizdi.birde filmde aksiyon çok zayıftı ben aslında kızın nişancılığını gördükten sonra sıkı bi çatışma olur diye ümit etmiştim ama olmadı iş aşka dönüştü:)ama şunu söylemeliyim film gora kadar iyi değil ama arog kadarda kötü değildi.ince ve komik espriler filme renk katmış.sonuç olarak güzel bir filmdi.10/8
Gerçektende cem yılmaz ve ekibi çok basarılı film teknik olarakta ,konu olarak çok basarılı özellikle kentucky tavuk satma sahnesi mükemmeldi:)çok zeki bir adam çok eglendim ...not: ben aroguda çok beğenmiştim onu begenmeyenler gitmesin demek ki cem y.onlara göre değil ....