filmin ilk kırkbeş dakikasına kadar pek umduğumu bulamadığımı söyleyebilirim ama şerif loyt rolündeki zafer algöz ortaya çıktıktan sonra kahkaha tufanı başladı,adamın hersöylediği lafa güldüm diyebilirim.Puanım;8 Ama Arogla kıyaslandığında arog daha eğlenceli ve normal espri sayısı daha fazladıydı,bunda argo kelimeler daha fazla
Bu kadroya çok daha iyi bir senaryo yakışırdı. Filmi yerden yere vurmak niyetinde değilim ama Cem Yılmaz ve arkadaşlarından daha iyisini beklerdim doğrusu. Sık sık argoyla bezenmiş ortalama bir komedi filminden öteye gidememiş malesef. [5/10]
bu film kahkalara boğulmak için yapılmamış.insanlar cemyılmaz denilince gülmekten yarılacağını zannedip puanı düşürmüşler. ve iddaa ediyorum izleyicisinin çuğunluğunun anlayamacağı derecede ince espiri vardı. çok farklı noktalardan iğneleme yapmış. bence çok güzeldi ayrıca harcanan emek kesinlikle bu puanı haketmiyor. (8,5/10)
recep ivedik 3 yerine bu filmi tercih ederim neden diye soracak olursanız;çünkü bu filmde daha fazla emek var sırf film için kasaba yapmışlar oraya recep ivedikte öle değil adam almış eline kamerayı farklı farklı yerlerde çekim yapmış tek bir masraf bile yapmamışlar bence arada bir izlenilecek bir film fazla komik değil ama böyle kasaba filmlerini seviyorsanız izleyin
Neden Cem Yılmaz denilince aklınıza salyalarınızı akıtacak kadar gülmek geliyor? Bu adam her seferinde ağzınızı yamultacak kadar güldürmek zorundamı? Yada bu film için size gelipte bak mutlaka izleyin çok komik eğer çok gülmesseniz eleştirin beni falanmı dedi? youtubede stand up gösterilerini izleyip,sonra filmde aynı derecede gülmediğiniz için film kötü demeyin..Anladık filmden anlamıyosunuzda bari adamın emeğine saygı gösterin..Bugüne kadar hangi Türk filminde öyle bir dekor gördünüz? Cem Yılmaz şu sıralar Şener Şen ile Av Zamanı adlı bir polisiye film çeviriyor..İzleyince ne diceksiniz bu filmde hiç gülmedik çok kötü berbat falanmı?:S
Film neden bu kadar az puan aldı..Hadi ama yapmayın o kadar da kötü değildi..Tamam çok fazla kahkaha attırmıyor ama gerçekten çok keyifli vakit geçirtiyor..Köstümler , Mekan gerçekten çok emek harcanmış..Puanım 8/10.
bazen beyazpedeye yorum yazan arkadaşlara inanamıyorum. bana göre cem yılmazın en komik filmi olmuş,(en güzel filmi hokkabaz) izleyin ve stres atın. bu arada Zafer Algözün hakkını yememek lazım harika oynamış. izleyin gülün. kelebek espirisi harika olmuş...
Genel kanının aksine ben filme bayıldım.Konu zaten abzürt ama hem görüntü yönetmeni hem de espri anlayışı çok hoşuma gitti benim.İyi ki izlemişim diyebileceğim filmlerden...7/10
Mekan, ortam kostümler bir harika. Ama espriler 2 yaşındaki çocuk tarafından yazılmış sanki. Bir kaç sahne dışında hiç gülmedim. Sadece ne olmuş bu Ceme ya dedim. Orta şeker bir film. Ama bu filmi ben yazsam daha komik olurdu.