Kutsal Damacana 2: İtmen
    Kutsal Damacana 2: İtmen hakkında görüşlerin ?

ozyapicim
    ozyapicim

15 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    Hayatımda ilk defa bir sinemayı filmin ortasında terk ettim... Bunca emeğe ve insanların bu film için verdikleri her bir kuruşa yazık...
    ugurum007
    ugurum007

15 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    Bu filmi bence herkes izlemeli. Bu filmi izleyince İnsanın kötü anlayışı değişiyor.
    Olur da bu kadar kötü film olur mu demeyin oluyor işte. Türk sinemasının yapamayacağı şey yok..
    sharkmanbodrum
    sharkmanbodrum

14 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    aman tanrım olmaz olamazda bukadar iğrenç vakit kaybı bir fillm türk sineması için hayal kırıklığı yazık paraya zamana yazık
    zeynepseyhan01
    zeynepseyhan01

14 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    Bir önceki filmi kolpaçino,başarılı oldu diye düşünülerek yapılmış bir filim .sanırımnasılsa aynı seyirci çokluğu bu filmede gelirdiye düşünülerek alel acele yazılmış uyduruk bir senaryonun ardından yapılmış pespaye bir film...kısacası seyirciyi enayi yerine koymaktan başka hiçbir nosyonu olmayan,konusuz,bol argolu ve saçma ötesi bir yapım, para tuzağı bir film....yazıktır ve ayıptır,seyirci bu denli aptal yerine konmamalı..
    s---e41
    s---e41

12 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    yazık yazık yazık...1975 te bile bu kadar iğrenç film çekmeyi başaramamışlar. filmi ben yazsam daha komik olurdu eminim..
    thecaliph17
    thecaliph17

12 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    Şafak Sezer beni hayal kırıklığına uğrattı Filmde güldüm ama resmen kendimi kastım yani arkadaşlarım filmin yarısında çıkıcaktı dayanamayıp ama dedik para verdik bari izleyelim :D

Şafak Sezer bence başka türk filmlere yönelsin Kolpaçino gibi kumarla ilgili filmlerindende bıktık

Yazık valla
    theselo-01
    theselo-01

11 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    Şu filme bile 700 küsür bin kişi gitmiş ya bir şey demiyorum.Şafak Sezerin yerinde olsam bende böyle filmler çekmeye devam ederim..
    larckoko
    larckoko

11 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    acaba bizler bu filmlerin yapılmamasını nasıl sağlarız bilmiyorum ama benim en çok üzüldüğüm kalitesine ve yeteneğine güvendiğim kişilerin nasıl olurda halen bu tip projelere dahil olmaları(şafak sezer, kaan ertem vs)ya bu insanlar projeden anlamıyor yada türk izleyicisini halen keriz yerine sokuyorlaR...
    fbteam07
    fbteam07

9 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    Aklın yolu bir gerçekten. şuraya 50 kişi yorum yazmışsa 47 si kötüyse film kötüdür arkadaş. o iki üç tane filme 10/10 puan veriyorum diyenler sanırım bizim farkımız olsun millet kötü demiş tarz yapıyım bende iyi diyeyim hmm bunlar 0 mı wermiş bende 10 veriyorum diyen adamlar.
    hani farkımız tarzımız (...) diye başlayan cümleleri kurup farklıysan adamsın tipinde kişiler herhalde. diğer türlü zeka seviyelerinde problem olduğunu düşünücem... neyse ben yine iyi niyetli düşüneyim!
    19erdal67
    19erdal67

8 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    bunun kadar iğrenç başka bi film daha var mı acaba?tek kelimeyle rezalett
    miyasekaya
    miyasekaya

8 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    hayatımda izlediğim en berbat filmdi
    breezin
    breezin

7 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    kesinlikle katılıyorum yorumlara.çok kötüydü.öğrencilerin imkazsızlıklar içinde çektiği kısa filmler bile kat kat daha kaliteli eğlenceli komik..her açıdan..sonra da çıkıp orda burda emeğe saygı muhabbeti yaparlar.neyine saygı duyucaz bunun ya bunun ismi rezalet olmuş artık.yazık harcanan zamana da paraya da..yine de para kazanıyorlar ya bundan ne diyelim artık!!
    mikebebek
    mikebebek

7 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    çok çok çok kötü, bin pişman olduk zamanınıza ve verdiğiniz paraya yazık, birinci bölümünde gülmekten öldük bunda ise izlerken işkence çektik
    nedir o olduk olmadık küfürler, saçma sapan espiriler... eleştirileri sıralamakla bitmek acayip gereksiz olmuş...
    sebnem2389
    sebnem2389

6 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    Hayatımda izlediğim en saçma film.Filmin konusu bile yok.Bir de komediymiş.Küfür edince bir film , komik mi oluyor anlayamadım.Saçmadan öte !
    hskulu
    hskulu