Bu filmi bence herkes izlemeli. Bu filmi izleyince İnsanın kötü anlayışı değişiyor. Olur da bu kadar kötü film olur mu demeyin oluyor işte. Türk sinemasının yapamayacağı şey yok..
Bir önceki filmi kolpaçino,başarılı oldu diye düşünülerek yapılmış bir filim .sanırımnasılsa aynı seyirci çokluğu bu filmede gelirdiye düşünülerek alel acele yazılmış uyduruk bir senaryonun ardından yapılmış pespaye bir film...kısacası seyirciyi enayi yerine koymaktan başka hiçbir nosyonu olmayan,konusuz,bol argolu ve saçma ötesi bir yapım, para tuzağı bir film....yazıktır ve ayıptır,seyirci bu denli aptal yerine konmamalı..
Şafak Sezer beni hayal kırıklığına uğrattı Filmde güldüm ama resmen kendimi kastım yani arkadaşlarım filmin yarısında çıkıcaktı dayanamayıp ama dedik para verdik bari izleyelim :D
Şafak Sezer bence başka türk filmlere yönelsin Kolpaçino gibi kumarla ilgili filmlerindende bıktık
acaba bizler bu filmlerin yapılmamasını nasıl sağlarız bilmiyorum ama benim en çok üzüldüğüm kalitesine ve yeteneğine güvendiğim kişilerin nasıl olurda halen bu tip projelere dahil olmaları(şafak sezer, kaan ertem vs)ya bu insanlar projeden anlamıyor yada türk izleyicisini halen keriz yerine sokuyorlaR...
Aklın yolu bir gerçekten. şuraya 50 kişi yorum yazmışsa 47 si kötüyse film kötüdür arkadaş. o iki üç tane filme 10/10 puan veriyorum diyenler sanırım bizim farkımız olsun millet kötü demiş tarz yapıyım bende iyi diyeyim hmm bunlar 0 mı wermiş bende 10 veriyorum diyen adamlar. hani farkımız tarzımız (...) diye başlayan cümleleri kurup farklıysan adamsın tipinde kişiler herhalde. diğer türlü zeka seviyelerinde problem olduğunu düşünücem... neyse ben yine iyi niyetli düşüneyim!
kesinlikle katılıyorum yorumlara.çok kötüydü.öğrencilerin imkazsızlıklar içinde çektiği kısa filmler bile kat kat daha kaliteli eğlenceli komik..her açıdan..sonra da çıkıp orda burda emeğe saygı muhabbeti yaparlar.neyine saygı duyucaz bunun ya bunun ismi rezalet olmuş artık.yazık harcanan zamana da paraya da..yine de para kazanıyorlar ya bundan ne diyelim artık!!
çok çok çok kötü, bin pişman olduk zamanınıza ve verdiğiniz paraya yazık, birinci bölümünde gülmekten öldük bunda ise izlerken işkence çektik nedir o olduk olmadık küfürler, saçma sapan espiriler... eleştirileri sıralamakla bitmek acayip gereksiz olmuş...