gayret57
25 Nisan 2010 tarihinde eklendi
ilk filmi çok beğenmiştim,burdaki kötü yorumlara rağmen izlemek istedim dvdsi çıkınca ama çok nadiren güldüm,gerçekten kötüydü.recep ivedikler bile çok daha güzeldi.üzüldüm.
ilk filmde baya gülmüştüm.. o yüzden merakla bekliyordum ama burdaki yorumlardan ve düşük puandan dolayı sinemada izlememiştim.. dün filmi izledim ve burdaki yorumların gayet iyi niyetli yapıldığını ve bu filme 4 puanın bile çok olduğunu düşünüyorum.. emeğe saygı duyuyorum ama bu emeği harcayanlarında bizim bibuçuk saatimize saygı duyup ona göre iş yapmaları gerekiyo bence
haha bu filmi beğenenler kendini 10. kattan atsın ölmezse bi daha atsın bu filmin yönetmeni ben olsam(ki bu kadar iğrenç bi filmin yönetmeni olmam) daha güzel yapardım heralde tam bir rezalet sinemasına gidenlerede acıyorum bence gidip paranızı geri alın şafaktan hahahaha ayrıca 1. filmde vasattı
bu bu nedir bu komedi desem değilkorku desem değil senaryodan hiç anlamam ama bu kadar saçma yazmayı ben bile başaramam.ve film gişesi 800,000 kişiyi geçti.tebrikler şakak sezer yazmaya devam :)
hayatım boyunca izlediğim 10 kötü filden biri...gülmemek bi yana bütün film boyunca birşey olacak diye bekledim...tek söylemek istediğim asla izlemeyin moreliniz bozulmasın..
Film Berbat Otesiydi.. Kolpacino Da Igrencti, Kolpacinodan Sonra Safak Sezer Toparlanir Dedim Ama Olmadi..Itmen De Beni Hayal Kirikligina Ugratti.. Kutsal Damacana 1 deki Ersin Ve Busra Sinema Dunyasina Daha Yeni Adim Atmis Olmalarina Ragmen, Itmendeki Senelerin Oyunculari Dedigimiz Kisilere Gore Cok Daha Guzel Bir Performans Sergilemislerdi..Aydemir Akbasi Severim Fakat Oyunculuk Namina Ne Kolpacinoda Iyiydi Ne De Bu Filmde..Safak Sezer Mimikleriyle Olsun , Hal Hareketleriyle Olsun Iyi Bir Oyuncu Bana Kalirsa,Yeni Ve Insanlarin Gercekten Buna Gulerler Diyecegi Filmler Yapmasi Temennisiyle.. Bu Arada Bana Kalirsa Filmin Isminde Bile Hayir Yoktu :) Ben 1.sini Izledigim Icin 2.sini De Devami Olabilir Mantigiyla Meraktan Izledim..