beowulf
12 Ekim 2010 tarihinde eklendi
genelde Şafak sezerin filmleri güzel olur ama kutsal damacana 2 pek hoşuma gitmedi ilk filmi güzeldi gene ama bu filmde bi kaç sahneye haricinde eğlenicek bir şey yok
öncelikle Beyazperde yönetiminin puanlama sistemine sıfır puanı da eklemesi gerektiğini düşünüyorum.. Şafak sezerin bi kaç klasik espirisi dışında komedi unsuru bakımından yoksun, güldürmekten uzak, replik fakiri dalga dubara bir film olmuş. izmeleye niyetlenirseniz Kıymetli zamanınıza yazık derim.. 1/10
arkadaşlar eskiden beri leman dergisi okuyanlar bilir.bu filmdeki karakterler ahmet yılmaz ve kaan ertem in köşelerinde çizdiği karakterlerle örtüşüyor.yani herkes acımasızca eleştirmiş.bence kötü film değil.karikatür gibi bir film yani.en azından 6 puanı hakediyor.
başta i devam etti ama tam kurt adam çıktı heh tamam şimdi film başlıyor dedik halbuki filmi tam bir fiyaskoya dönüştü özellikle o kurt adamla dans sahnesinde hiç bir gülümseme yaşamadım. keşke sır komedi değilde içinde biraz korku ve macerada barındırsaydı daha güzel olurdu film boyunca sadece 2veya 3 defa gülmüşümdür 10/3