Mert H
1.340 değerlendirmeler
14 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Film içerisinde gerilmedim, üzülmedim veya gülmedim. Baskın yanı olmayan bir film ancak aynı adlı kitabının hemen hemen benzeri diyebilirim. Yine de izletti kendini ve izlediğim için mutluyum!
Ben beğendim izlerken çokta eğlendim sakın zombi filmi izleyecez korkacaz gerilecez sanmayın. Alakası yok ama çok güzel bir film bir taraftan aşk bir taraftan gurur ve diğer taraftan zombiler harbi eğlendirici izleyin :)
Çekinerek gittim, (World War Z haricinde) Zombi filmlerinden nefret ederim ama bu filmi Çok beğendim gerçekten oyunculuklar, senaryo, mekanlar vs. çok çok iyiydi, özellikle dublaj izlemekten çekiniyordum fakat seslendirmeleri şahane yapmışız tebrik ederim, Zombiler filmin tuzu biberi olmuş, öyle ahım şahım her tarafta zombiler yok, arada çıkıyor kahramanlarımız icabına bakıyor ve bunlar genelde gösterilmiyor bile, bu açıdan saçma sapan zombi filmleri ile karıştırılmamasında fayda var. Filme Komedi demek hakaret olur, evet ince espriler vardı ama bu filmi komik yapmaz, aksiyon, aşk, gerilim tamamdır :)