3 Aptal

Furkan Ş.
Furkan Ş.

15 Temmuz 2016 tarihinde eklendi
Aamir Khan Bu Filmi Çekerken 44 yaşındaydı Bu Filmi izlerken hepimiz sanki 23-25 yaşları arası kişiymiş gibi zannettik gerçekten müthiş bir oyuncu artık Bu Harika Müthiş Bollywood Oyuncusu Aamir Khanın Filmleri Ülkemizde Vizyona girmeli diyorum İnşallah yetkililer sesimizi duyar
Ahmet Gök
Ahmet Gök

27 Aralık 2015 tarihinde eklendi
Konu, senaryo, oyunculuk, müzikal .. Dostum bu film bir harika..

Abartıları es geçelim.. Asla pişman olmazsınız.
Kadir ARSLANTAS
Kadir ARSLANTAS

25 Ağustos 2013 tarihinde eklendi
Ne yazık ki Aamir Khan gibi bir aktörün beyazperde de adı geçmiyor fakat imdb'de oynadığı yazdığı yada yönettiği tüm filmler 8.00 puanın altına inmemiş olup tek olumsuz görüş almamıştır..

3 Idiots filmini hiç anlatmaya gerek yok, başyapıtın hası diyeyim siz anlayın.. Ayrıca bundan sonra izlemenizi şiddetle tavsiye ettiğim filmler sırasıyla 3 Idiots, Taare Zameen Par, Ghajini, Fanaa, Lagaan, Rang De Basanti şeklindedir.. Tamamı Aamir Khan'a aittir ve sıkıcı olan tek bir sahnesi olmayan film türlerindendir.. Kaçırmayın..
ferhattam35
ferhattam35

25 Şubat 2015 tarihinde eklendi
10 numara film, hint filmlerine merakım daha da arttı, Aamir Khan muhteşemdi yine..
Safak T.
Safak T.

5 Ocak 2013 tarihinde eklendi
Hint filmlerini sevmem fakat bu film çok iyi. Tabii ki hint filmlerinin vazgeçilmesi hint dansı ve müzikleri var filmi gereksiz yere uzatan ama film çok iyi olduğu için onlara katlanıyor insan.
Funda P.
Funda P.

4 Nisan 2014 tarihinde eklendi
Oyuncuların amatör olduğu ile ilgili yapılan yoruma maalesef ki hatalı demek zorundayım. Hepsi profesyoneldir. Kareena da, Aamir de, Sharman da, an da... Özellikle Aamir Khan, Hint sinemasına 70li yıllarda çocuk oyuncu olarak girmiş, 84 yılından itibaren de bu sektörde profesyonel olarak yer almış, Hint sinemasının "Bay Mükemmelliyetçi" yapımcı oyuncu ve yönetmenidir. Keza Kareena Kapoor da bu sektörün içine doğmuş, dedesi Raj Kapoor ve ablası Karishma Kapoor gibi oyuncu olmuştur. Bu isimler, Hint sinemasının aranan ve dünya çapında da hayranları olan isimlerdir.

'3 İdiots' gerçekten hem çok eleştirel, hem çok eğitici, hem çok hüzünlü, hem de çok eğlendirici bir filmdir. Eğitmenlerin ve elbette ki herkesin mutlaka ki izlemesi gereken bir filmdir bence. Hem oyunculuğa hem de hayata dair güzel bir örnek teşkil ediyor.
Filmkritikerin
Filmkritikerin

24 Kasım 2018 tarihinde eklendi
Film muhteşemdi. Tüm ebeveynlerin özellikle izlemesini tavsiye ediyorum. Ailece de izleyebilirsiniz. Mesajları hiç zorlamayın veren bir film. Gerçeklerle sizi yuzlestiriyor. Özellikle mesleki karar aşamasında olan gençler izlemeli. Mizah, aşk, dostluk çok iyi harmanlanmis. Arsivimde bulunsun diyeceğiniz türde sıcak, samimi bir film. Hindistanda spoiler:
tüm zamanların gişe rekortmeni olmuş bir film. Ayirdiginiz zamana degecek, garanti ederim.
Cava Master
Cava Master

11 Mart 2022 tarihinde eklendi
Bilinmiş filmlerin aksine Amir Khan harika bir iş çıkarmış. İzlemeye değer. Sıkılmadan rahatça izledim.
hayaldunyasindanselam
hayaldunyasindanselam

30 Haziran 2016 tarihinde eklendi
Güzeldi, baya güzeldi. Hayattan zevk almayı bana öğretti, hayattaki olaylara olumlu bakmayı bana öğretti. Bu film abartıldığı kadar var. ^Gerçekten çok güzel!^
Furkan Ocak
Furkan Ocak

16 Aralık 2012 tarihinde eklendi
Bu filmi izlemeden önce hep bollywood filmlerine önyargıyla bakardım ve genellikle bu sebeple pek keyif almazdım. Ama 3 idiots gerçekten gerek konusuyla, gerek oyuncuklarıyla gerkese de senaryosuyla çok ama çok kaliteli bir yapım. Konusu bakımından bana dead poet society filmini anımsattı. Fakat çok çok farklı noktalarıda var tabii. Eğer DPS filmini beğendiyseniz bunu kesinlikle beğeneceksinizdir. Ayrıcı filmi izleyip izlememekte tereddüt yaşıyorsanızda hiç kendinizi yormayın açın direk izleyin pişman olmazsınız
Burcu Babur Karagöl
Burcu Babur Karagöl

14 Kasım 2020 tarihinde eklendi
komedi, yerme, eleştiri, sag gösterip sol vurma egitim sisteminin kötü oldugunu anşatan izlenesi bir film :)
Birten Ç.
Birten Ç.

18 Mayıs 2015 tarihinde eklendi
Bugüne kadar izlediğim, hayatına yön veren filmlere bir yenisi daha eklendi. Sinema eleştirmeni değilim , çekimi tarzı vb.. konuları eleştirmekten ziyade konunun işleniş biçimine ve verdiği mesaja bakarım genelde. Bu film bence herkesin hayatta geç kalmadan izlemesi ve izlettirmesi gereken bir film olmuş. Amir Khan in izlediğim diğer iki filmi, My name is Khan, PK den sonra bu film.. Sanırım bu adamı takıl etmem gerekecek artık..
Burak K
Burak K

17 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Şuana kadar izlediğim en berbat film. Film demeye bile çekiniyorum. Komik demişler espriler ilk okul seviyesi kalitesiz espriler. Boş beleş bir film
Hamdi Tuna ANGIN
Hamdi Tuna ANGIN

29 Haziran 2024 tarihinde eklendi
Filmin izlenebilirliği neşeli günler veya Aile şerefi filmlerinin izlenebilirlik seviyesinde.Yağ var un var şeker var ama hikayenin kıvamı iyi değil .Hikaye sığ ve çok romantik bir bakışla işlenmiş.Filmin dramatik yapısı günümüz dünya sinemasının çok gerisinde.Çatışma yok.Dramatik aksiyon çok zayıf hatta neredeyse aksiyon başından sonuna kadar hiç kırılmadan iletliyor. spoiler: filmde en geri plandaki karakteri intihara sürüklediyseniz hikayenin devamına yapacağı etkinin boyutu çok daha büyük ollmalı
Sanki kamu spotu çekmek için yola çekilmış sonra bundan iyi film olur denilerek uyarlanmış gibi bir havası var.Bu kadar didaktik ve politik doğrucu bir film üretmenin ne kadar anlamı var? spoiler: Patch Adams’da da filmin sonuna kadar aynı tema işlenir ancak filmin sonu başka bir kapıya çıkarak tamamen farklı bir önermeyle bitirir.

Üç aptalımız temel karakterler olduğundan onların iyilikleriyle seyirci olarak kendinizi özleştirip katarsis yaşamaya kendinizi teslim ederseniz film sonunda daha memnun ayrılırsınız. Filme ciddiyetle inceleyerek yaklaşmamanızı öneririm. Oyunculuklar açısından diyeceğim bir şey yok keza bir Bolywood filmi izlerken şartları kabul ederek başlıyoruz filme.

Film sadece kültürel ögeleri için de olsa izlenmeli. Benim tavsiyem beklentilerinizi yüksek tudtmayın.Önce Dangal’ı izleyip sonrasında 3 Idiot’u izleyecekseniz beklentinizi sıfıra indirin.
5.8/10