3 Aptal hakkında görüşlerin ?
24 Eylül 2022 tarihinde eklendi
Jsusjejdj smsjejjsuxusj jsusjejdj smsjjsjzjzjwjxusijsuzjwjxjsjejxjjsjsjxisjxjdjjejxjsjejxusueixjisjdjxjs
21 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
İçerisinde komedi ve toplumsal mesajlar barındıran harika bir yapım.Kimi zaman güldüren,çoğu zaman düşündüren harika bir yapım.
25 Ağustos 2013 tarihinde eklendi
Ne yazık ki Aamir Khan gibi bir aktörün beyazperde de adı geçmiyor fakat imdb'de oynadığı yazdığı yada yönettiği tüm filmler 8.00 puanın altına inmemiş olup tek olumsuz görüş almamıştır..

3 Idiots filmini hiç anlatmaya gerek yok, başyapıtın hası diyeyim siz anlayın.. Ayrıca bundan sonra izlemenizi şiddetle tavsiye ettiğim filmler sırasıyla 3 Idiots, Taare Zameen Par, Ghajini, Fanaa, Lagaan, Rang De Basanti şeklindedir.. Tamamı Aamir Khan'a aittir ve sıkıcı olan tek bir sahnesi olmayan film türlerindendir.. Kaçırmayın..
sinema
1 ziyaretçi
17 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
İzlenmesi gereken filmler listenize bunu da ekleyin. İzlediğim en eğlenceli filmlerden biriydi. 10/10
14 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Bir mühendis olarak hayata farklı bir bakış açısıyla bakmayı öğreten bu filmi mutlaka izlemenizi tavsiye ederim.
25 Şubat 2015 tarihinde eklendi
10 numara film, hint filmlerine merakım daha da arttı, Aamir Khan muhteşemdi yine..
26 Ocak 2016 tarihinde eklendi
Film adi 3 aptal diyor ama 3 dahi adami anlatiyor. Tek kelimeyle muhteşem... Amir khan gelecegin yönetmenlerinden..
15 Temmuz 2016 tarihinde eklendi
Aamir Khan Bu Filmi Çekerken 44 yaşındaydı Bu Filmi izlerken hepimiz sanki 23-25 yaşları arası kişiymiş gibi zannettik gerçekten müthiş bir oyuncu artık Bu Harika Müthiş Bollywood Oyuncusu Aamir Khanın Filmleri Ülkemizde Vizyona girmeli diyorum İnşallah yetkililer sesimizi duyar
18 Mayıs 2015 tarihinde eklendi
Bugüne kadar izlediğim, hayatına yön veren filmlere bir yenisi daha eklendi. Sinema eleştirmeni değilim , çekimi tarzı vb.. konuları eleştirmekten ziyade konunun işleniş biçimine ve verdiği mesaja bakarım genelde. Bu film bence herkesin hayatta geç kalmadan izlemesi ve izlettirmesi gereken bir film olmuş. Amir Khan in izlediğim diğer iki filmi, My name is Khan, PK den sonra bu film.. Sanırım bu adamı takıl etmem gerekecek artık..
27 Aralık 2015 tarihinde eklendi
Konu, senaryo, oyunculuk, müzikal .. Dostum bu film bir harika..

Abartıları es geçelim.. Asla pişman olmazsınız.
16 Aralık 2012 tarihinde eklendi
Bu filmi izlemeden önce hep bollywood filmlerine önyargıyla bakardım ve genellikle bu sebeple pek keyif almazdım. Ama 3 idiots gerçekten gerek konusuyla, gerek oyuncuklarıyla gerkese de senaryosuyla çok ama çok kaliteli bir yapım. Konusu bakımından bana dead poet society filmini anımsattı. Fakat çok çok farklı noktalarıda var tabii. Eğer DPS filmini beğendiyseniz bunu kesinlikle beğeneceksinizdir. Ayrıcı filmi izleyip izlememekte tereddüt yaşıyorsanızda hiç kendinizi yormayın açın direk izleyin pişman olmazsınız
11 Mart 2022 tarihinde eklendi
Bilinmiş filmlerin aksine Amir Khan harika bir iş çıkarmış. İzlemeye değer. Sıkılmadan rahatça izledim.
24 Kasım 2018 tarihinde eklendi
Film muhteşemdi. Tüm ebeveynlerin özellikle izlemesini tavsiye ediyorum. Ailece de izleyebilirsiniz. Mesajları hiç zorlamayın veren bir film. Gerçeklerle sizi yuzlestiriyor. Özellikle mesleki karar aşamasında olan gençler izlemeli. Mizah, aşk, dostluk çok iyi harmanlanmis. Arsivimde bulunsun diyeceğiniz türde sıcak, samimi bir film. Hindistanda spoiler:
tüm zamanların gişe rekortmeni olmuş bir film. Ayirdiginiz zamana degecek, garanti ederim.
14 Kasım 2020 tarihinde eklendi
komedi, yerme, eleştiri, sag gösterip sol vurma egitim sisteminin kötü oldugunu anşatan izlenesi bir film :)