bu arada şener şen için gelmiş geçmiş ve gelecek en iyi türk oyuncusu demek istemiştim...yanlış anlaşılmasın tüm sinemayı göz önünde bulunduruncada çok çok öenmli bir oyuncu ama en iyi türk oyuncu olduğu tartışmasız bir gerçek...
Türk Sinemasında şuan için sayılabilecek üç yapıt vardır benim kanaatime göre.1-) Selvi Boylum Al Yazmalım 2-) Eşkıya 3-) Issız Adam.Bu eseri ben defalarca izledim.Bu filmde emeği geçen herkese kendim adına teşekkür ediyorum.Ben bu filme 10 üzerinden 9 verdim.
Türk sinemasi denince akla gelicek ilk filmlerden, bir Türk basyapiti ve sinemamizin kilometre taslarindan biri.Sener Sen oyunculuk konusundaki tartismasiz yetenegini konusturmus zaten, fazla yoruma gerek olmayan bir basyapit
bu filmi ne zamandır ızlemek ıstıodum dun ızledım vee gercekten şener şen bu dedim durusu her seyı benı etkılıo turk sınemasının gelmıs gecmıs en ıyı oyuncusudur bu adam rolune harıka adapta oluyor fılmın muzıklerıde harıkaydı 10/9 cok rahat alır kımse bu fılme kotu demesın ılk once ızlesın
Türk Sinemasına yepyeni bir soluk getiren Eşkiya, herkese yeniden Türk sinemasının varlığını hissettirdi. Yabancı sinema filmlerinin 1985-1995 yılları arasında Türk Sinemasını unutturması, Eşkiya filmiyle durdu. Ve Bana Göre Eşkiya Türk Sinemasına İkinci Baharı Yaşattı...
Yazarından yönetmenine oyuncusundan setçisine Tüm emeği geçenlere ne kadar teşekkür etsek Azdır.. 10/10
Sinemada izlediğim ilk film olma özelliğine sahip olduğu için bende yeri ayrıdır.Şener Şen,Uğur Yücel ve daha nicesi ..o kadar mükemmel bir film ki gelmiş geçmiş en iyi Türk filmlerinden.Küçücükken bile gözlerimden yaşlar akıtan ,bugün izlediğimda hala aynı etkiyi yaratan bir film.Şener Şen in usta oyunculuğuyla bütün övgüleri hakediyor.Harika.10/10
2007 De Yayınlanan Kabadayı Filmi Bu filmden UyarlanmıŞ.Eşkıya Filminde Yine Şener Şen Ustalığını Konuşturuyor Işığı Kapatın Çayınızı Alın Keyifle İzleyin