Derin Darbe hakkında görüşlerin ?
11 Mayıs 2025 tarihinde eklendi
Bu harika filmi 1998 yılında yeni açılan MalatyaYeşilSinemada 'lar sinemasinin en değerli filmlerinden biridir.
13 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Çok yüzeysel bir senaryoya sahip olması bir yana diyaloglardaki yapaylık, her detayı bir kılıf ile seyirciye açıklamaya çalışmak gibi saçma yapay öğeler içermesi çok itici bir durum yaratıyor. Derinlikten yoksun hikaye ve din/ırk propagandası ise izlenemeyecek kadar kötü bir film ortaya çıkarıyor.
24 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Yer yer yüzeysel kalsa da gayet mantıklı ve gerçekçi bir dünyanın sonu öyküsü.Özellikle son 20 dakikasında şahane sahnelerle zirveye çıkıyor.7/10
13 Ocak 2011 tarihinde eklendi
senaryo çok kötü.insan doğası bu kadar göz ardı edilmemeli bence.bir kaos anında insanlar neyi yapmazsa hepsini yaptılar bu filmde.sıralamaya kalksam yüzlercesini yazarım buraya.4/10 o da sırf efektler için.
23 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Kadın eli değmiş, başarılı bir felaket filmi. "Armageddon" ile aynı dönem vizyona girmesi şansszılık olmuştu...
28 Eylül 2010 tarihinde eklendi
tam benim istediğim bir film. güzel efektleri var 10/10
23 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Felaket filmleri takip eden olarak bence vasatı burun farkıyla geçen bir yapım izlediğimi söyleyebilirim.İzlerseniz sıkılmayacağınız ama izlemezsenizde pek bişey kaybettirmeyecek bir film olduğunu sözlerime ekleyebilirim.Sonuç olarak ben bu yapıma 10 puan üzerinden 7.5 puan veriyorum.
15 Şubat 2010 tarihinde eklendi
donem donem tvde boy gosteriyo,keyifle izleniecek bir film.
28 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Bence de yapım yılına göre, türünün en iyi örneklerinden biri. Şu anki puanından daha fazlasını hakediyor
5 Eylül 2009 tarihinde eklendi
klasik usa filmi sıkılmamak elde değil 4/10
14 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Bence türünün sağlam örneklerinden..Yıllar geçmesine rağmen hala aklımda sahneleri kalan bir yapım,izlenmesi gerekenlerden..
2 Mart 2009 tarihinde eklendi
izLe unut cinsinden bir fiLm...
6 Ocak 2009 tarihinde eklendi
İzlenebilecek bir film. Ancak öyle çok da abartılacak, muhteşem bir yapıt değil bence. Filmin son 15-20 dakikası, yani meteorun dünyaya çarpması dışındaki sahneler klasik amerikan klişe karelerinden. Yine de insanlığın çaresiz kaldığı anlardaki çabasını anlatması açısından izlenebilir. 6/10
25 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Felaket filmi olarak nitelendirirsek, puanım 7. Çünkü efektler çok geç devreye giriyor.Drama olarak değerlendirirsem 8. Abd propagandasına rağmen, duygusallık iidi. Gerçekçilik olarak ise puanım 8,5. Bu tip bir şey dünyanın başına gerçekten gelseydi ne olurdu diye düşündürdüğü ve duyguyu en azından bende yaşattığı için.İzlenilirse iyi olur. En azından şu sürekli, düşünmeden zarar verdiğimiz dünya (evimiz)hakkında yoğunlaşmamızı sağlıyor. Ders niteliğinde.
30 Haziran 2008 tarihinde eklendi
puanı çok düşük.dalının en iyi 10 filminden biri aslında 10 üzerinden 10