arkadaslar bence bu filme gereginde fazla rating vermişsin. beyazperdede ortalama bi rating gorunce, josh abimize ayıp olmasın diyerek girdiğim sinema salonundan buyuk bi hayal kırıklıgıyla birlikte ayrıldım. alışık oldugumuz tarza hiç bir yenilik getirmemekle birlikte, the shining ve the omenden izlere rastlamak mumkun. bayık konusu alışılagelmiş atmosferi omrunden omur yedi.oyunculukta yok zaten, konusu hakkında soylicek cok eleştirim var aslında ama nese kısacası josh holloway ilk bas rol filmi basarısız bana gore umarım bidahaki ii olur.
Sanırım sihirli dadı filminde oynuyordu küçük oyuncu.Melek rolü yakışmamış değil hani,ama film biraz saçma gibi geldi bana.Lakin gerilim ile komedi yi birleştirmişler.İzlenmeye değer diye düşünüyorum. Saygılarımla...
çok güzeldi bence en azından bi yığın saçma gerilim filmine kıyasla çok güseldi. hemde joshun oyunculuğunu dizi dışındada gördük gerçekten güsel bi filmidi.