Neşeli Hayat
    2,9
    Neşeli Hayat hakkında görüşlerin ?

psikologismail
    psikologismail

14 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    Zamanınız bol ve sadece biraz eğlenmek istiyorum diyorsanız ki bu aralar vampir filmlerinden uzak bir sinema dünyasında bu filmde kaybolun
    10/5
    salimozdilek
    salimozdilek

14 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    film küfürlerden uzak gülmeniz ve eglenmeniz için ailenizle ve sevdiğinizle gülmek için güzel bir film bkm oyuncalarının oynadığı ilk film olmasına rağmen izleye değer
    angelicxy
    angelicxy

13 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    Yılmaz Erdoğan ın en iyi filmi olmadığı kesin.hatta bana, film yapmak yerine şiir okuması gerektiğini düşündüren bi eser olmuş.
    fazla dramatik...
    ho hoo kısımlarını saymazsak :))
    ckeskin53
    ckeskin53

13 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    film gerçekten çok iyi gerçek hayatı yansıtan bir film olağanüstücülük yok vampirler yok herşey doğallığıyla ortada ben çok beğendim herkesin izleyip ders çıkarması gereken bir film
    ercangunes
    ercangunes

13 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    Benim açımdan çok keyifli ama bir o kadarda hüzünlediren bir filmdi. Eleştiren arkadaşların beklentisi nedir bilinmez ama yılmaz erdoğan filmlerinin her zaman bambaşka bir tadı vardır, şiir tadında bir gibi, bu da öyle olmuş. 10/9
    babusercan
    babusercan

13 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    film BKMnin olunca insan büyük beklentiler içined gidiyor.fakat açıkçası film benim için birsey ifade etmedi..tv da izlenilebilir diye düşünüyorum.diğer yorumlara saygı duyuyorum ama maalesef benim için Yılmaz Erdoğan filmi değil....
    freecritic
    freecritic

13 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    Filmi çok beğenenler ve hiç beğenmeyenler arasında bır uçurum oluşmuş durumda.Ben de sırf hangı gruba dahil olucam diye meraktan gittim bu filme.Berbat,rezillik diyenler kadar acımasız olamıcam ama çok guzel,şahaser diyenler kadar da abartılı olamıcam.Sıradan bir hikaye ve sıradan bir film.Bence daha komik hale getirlebilir ve daha ince işlenebilirdi.Sanki öyle bir film yapayım ki BKM oyuncualrına da ekmek kapısı olsunedasıyla yapılmış.Hepsine ufak ufak roller dağıtılmış sıradan bir filmin içinde.(Yılmaz Erdoğanın 2 gözdesi yine başrollerde)Hıncal Uluç bu film için hayatımda izlediğim en iyi film demiş.Bu yorumu yapabıldıyse emeklilik vakti gelmiş demektir.Yılmaz Erdoğan müthiş bir zeka ve mızah gucu barındırıyor.Komedi değil dram filmi yapmış olsa bile daha etkili,daha vurucu olmalıydı.Sıradan ve basit kaçmış.Hiç beklentınız olmadan gitmenizi tavsiye ederim,ben yorumları okuduktan sonra tüm beklentimi düşürerek gitmiştim.
    yigitt87
    yigitt87

13 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    Gayet güzel bir film.Katiyen sıkılmayacağınız yer yer komedi içeren akıcı başarılı bir film.. 7.5/10
    nursavk
    nursavk

13 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    yüksek sesle izlenmemesi gereken bir filmmiş =)
    kerim-ali
    kerim-ali

12 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    ya keske ızlemeseydm yahu...bıda turk fılmını ızlemıcem dıe yemınımı arkadasların hatrı ıcın bozdum bozmaz olaydım...kabadayı gıbı basyapıt cekılmedıgı surece gıtmeyın..sınema dedıklerı sey eskı bır ev bır mahalleden ıbaret olmamalı.ızlerken cok etkılıo ınsanı. dıyalog yok espırı yok senarya yok fakırlıkten vurmuslar acıtasyonu, bağlamıslar noel babaya.bız para verıp ızlıyorsak onlar da azıcık kafa yorup, emek verıp para harcayıp guzel bıseyler yapsınlar... kalıteden cok uzaklar.yılmaz erdogan bıde her hafta bkm de ders verıo soyle yapın boyle yapın dıe..kendısını de gorduk. duygusal fılm yapcaksanız ozel konular olsn. elınızde eser guzel bır fıkır yoksa fılm cekmeyın turk fılmını kırletmneyın. 25-30 mılyar verıp fılm cekıp, sınemalardan yuzmılyarca kar yapmayın. ınsanlığı soymayın.sınemanın adını kırletmeyın.
    cenqiz-eker
    cenqiz-eker

11 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    arkadaşlar size tavsiyem sakın 2 saat vaktinizi boşa harcamayın değmez çünkü film beş para etmez...
    ismailfenli
    ismailfenli

11 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    Hayattan kısacık bir kesit sunmuş yılmaz erdoğan umut dünyasını işlemiş flimi anlayabilmek için benzer olayları yaşamış yada tanık olmuş olmak gerekir.Ya abi buda böyle olur mu salak mısın derken bir bakarsın çaresizlik adamı başka bir tefe koymuş
    Alışagelmiş oyuncuların dışına çıkıp yetiştirmeye çalıştığı öğrencilerini oynatmış hepsine de performansalarını en iyi gösterebilecekleri rolleri vermiş tabiki bu oyuncular altan erkekli, demet akbağ"ın yerini tutmaz ama bunlar da renktir.Gelecektir,çeşitliliktir.
    Güzeldi işte anlayana...
    a-ayaydin
    a-ayaydin

10 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    seyricinin küfürsüz nasıl güldürülebileceğini duygu sömürüsü yapmadan nasıl duygulandırılacağını çok iyi gösteren seyircinin içine işleyen yılmaz erdoğanın oyunculuğunun da tavan yaptığı iyi bir film yalnız hohoho biraz fazla kaçmış
    dilekkaya
    dilekkaya

10 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    bayram tatiline denk gelir izleyici toplarpara kazanirz dusuncesiyle yapilms bi film galiba.kensinlikle tavsiye etmiyorum.paraniza ve zamaniniza yazik olur
    hilkayist
    hilkayist

9 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    Erdoğanın oyunculuğunu konuşturduğu bir film
    olmuş ve farklı bi tipte karşımıza çıkıyor.
    Filmi keyf alarak izledim güldüm hüzünlendim
    yani seyirciyi düşürmek istedikleri duyguya
    sürüklediklerine inanıyorum.Acı ama gerçek
    hayatlardan kesit..