çok güzeldi.. yılmaz erdoğan harikaydı. bütün oyuncular çok iyi rollere seçilmiş. Herkes yerli yerindeydi. Gerektiği kadar komedi ,gerektiği adar dram vardı. Yılmaz erdoğanı tebrik ediyorum. 10/9
Yılmaz Erdoğan Vizontele film lerinde gayet başarılı idi fakat bu film çok berbattı...Bitsede çıksam şu salondan diye beklediğim bir filmdi doğrusu...Tiyatro da güldürüyor olmak ile sinema arasında hakikaten çok fark var...
Ağustos 2009Yılmaz Erdoğan:Hazır şu BKM mutfak tuttu.Halk da seviyor.bir film yapmak lazım.Eylul 2009Yılmaz Erdoğan:Ne yapsak ne yapsak? Yeni yılda geliyor bir noel baba filmi yapalım.Şöyle eğlencelik.Vakitte daraldı.Ocak 2010Yılmaz Erdoğan:Keşke biraz bekleseydik.Aceleye geldi..
yılmaz erdoğanın senaryolarını ve filmlerini hep cok svdim.ama vizontele,organize işler ve büyük tiyrolarının yanında bu birz yavan bi tat bırktı.blkide konunun tk bir kişi etrafında dönmesinden kynklanıyordu.ama dahada orijinalleşebilirdi.ama bn daha iyi filmler yapacağından eminim..
Filme giderken kahkahalara boğulmak için giderseniz sonuç hayal kırıklığı olabilir. Lakin tebessümlerle ve belki biraz hüzünlenmeyle geçen keyifli 2 saat geçireyim diyorsanız doğru seçim. Gittim, gördüm ve sonuç olarak para verip pişman olmadığım nadir Türk sineması örneklerinden olduğunu söyleyebilirim kendi adıma.
CNN İnternationalda "Neşeli Hayat" filmi üzerine yazı çıkmış. Takdir ettim. İngilizce ve türkçe linkleri aşağıda. Gözatabilirsiniz. TV filmi olarak gören arkadaşların bi daha düşünmesinde fayda var. Herkese saygılar...
http://www.cnn.com/2009/world/europe/12/23/turkey.santa/index.html (Not: "world" büyük harflerle yazılmalı. Burada 3 ten fazla büyük harf giremiyoruz, ne yazıkki:) )
Teknik açıdan mükemmel ötesi bir film..Seneryonun isteğine göre geniş ekran olarak [sinemaskop] çekilmiş,sesler ve renkler ise çok çok güzel...Böyle oluncada seyir zevki artan ve sıkmayan bir film çıkmış ortaya..Konu olarak belki bildik şeyler gibi görünsede yine de değişik bir yılbaşı filmi olmuş..Ben beğendim ama gülmedim,aksine hüzünlendim..
buna sinema demek, sinemaya hakaret sayılır. kabera veya gündelik dizilerden bile basit olmuş. ben 1 puan verdim, daha az puna olsaydı onu verecektim. :)