Neşeli Hayat
    2,9
    Neşeli Hayat hakkında görüşlerin ?

ffault
    ffault

20 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    orta düzey bir türk film
    erkin311
    erkin311

20 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    tam bir hayal kırıklığı oldu benim izlediğime pişmanım :((
    boldheart
    boldheart

19 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    Öncelikle Yılmaz Erdoğan çok iyi oynamış filmde dram ön planda komedide var biraz anlamlı ve iyi vakit geçirilebilecek bir yapım oyunculuklarda iyi ama tüm bu güzel unsurlar bile filmi sıradanlıktan kurtaramıyor yinede kötü ve gereksiz çekilen filmlere nazaran izlenmeyi hakeden güzel bir türk filmi tavsiye ederim
    beck31
    beck31

19 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    Filme uygun oyunculuklarla bir şekilde izleniyor ama abartmamak lazım bazı sahneler hoş, gülümsetiyor o kadar-ortalama bir dram.6/10
    VcdSamimiyeti
    VcdSamimiyeti

19 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    Neşeli bir hayat için illede çocukmu olmak gerekir?Filmin konusuyla,oyunculukları gayet iyi.Ama İşleniş çok sıradan,çok daha iyi işlenebilirdi bu konu.7/10
    gayret57
    gayret57

18 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    Komedi unsuru fazla yok filmde,orta halli bir dram işte.5-6puandan fazlası bence diğer Türk filmlerine haksızlık olur.
    erhancetin
    erhancetin

18 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    Yılmaz erdoğan ın muhteşem oyunculuğu bu filme sıcaklık ve samimiyet katmış.yılmaz erdoğan yerine bir başkası oynamış olsaydı bu filmde olumlu şeyler pek okuyamazdık fakat filmde de oyunculuk dersi veren yılmaz erdoğan filmi çok ayrı bir yere koymuş.Neşeli hayata 8 den aşağı verirsem vicdan azabı çekerim.saygılarımla...
    zgrklc
    zgrklc

17 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    yılmaz erdoganın gozlem yetenegı yıne on planda anlayabılenlere guzel vakıt gecırebılecek hos bır fılm.sağlam mutfakta pişmis
    norm63
    norm63

17 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    film iyi olmus gercekten güldürüyor komedi-dram izledigime degdi 10/8
    filmustadi
    filmustadi

28 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    Çok güzel hiç bi sahnesi boş değil ya güldürüyor ya duygulandırıyor ya düşündürüyor. Yahşi batıdan daha iyi. 7,4/10
    sunarsmehmet
    sunarsmehmet

16 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    hoş olmuş ditebilirim sadece malesef güzel değil beklentileri karşılamayan bir yapıt olmuş o bkm den oyuncular var çok süper olacak diye beklenti içinde hiç olmayın çok sade olmuş vizontele yakalanan trend giderek kötüye gidiyor bir filme daha fazla para döküp daha üst düzeyde filmler yapmak lazım artık ülkemizde
    cem-akgun82
    cem-akgun82

13 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    Yılmaz Erdoğanın karakterleri ilk defa derinlemesiine işleyebildiği bir film olması, varoş yaşamı ile ışıltılı yaşam arasındaki trafikteki tezatı vurgulaması sebebiyle ve izleyenin yüzünde bıraktığı buruk tebessümle gayet başarılı bir film.
    Filmi beğenmeyenlere önerim rahmetli Kemal Sunalın "Düttürü Dünya" filmini izleyip iki filmdeki ana karakterin (Dütdüt Mehmet ve Rıza Şenyurtun) paralel yaşamına odaklanmaları.
    Yılmaz Erdoğanın en iyi filmi!
    brcmnv
    brcmnv

12 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    çok çok kötü yazık oldu zamanıma.
    sinegir17
    sinegir17

9 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    yani recep ivediğin(edepsizlik oratoryosu), goranın, arogun milyonlarca kişi tarafından sinemada izlenildiği bir ülkede böyle muazzam ve gerçekçi bir filmin bu kadar az izlenmesi ve kötü eleştrilere maruz kalması filmden ne kadar anladığımızı gösteriyor. demek ki bu ülkede filmden para kazanmak için KüfretmeK, Bel Altı EsprileR yapmak gerekiyormuş. üzülüyorum doğrusu, çünkü bu tercih toplum yapısını da gösteriyor, yazık......
    ferdo33
    ferdo33

8 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    1 milyon kişiden acaba kaç tanesi filmin sonunda benim aklımdan geçenleri söylemiştir çok merak ettim.hiç beyenmedim,biraz daha tiyatro yapıp kendilerini biraz daha yetiştirsinler belki o zaman insanları memnun edebilirler.çok sıkıldım!!!