Zoraki Kral
    4,1
    Zoraki Kral hakkında görüşlerin ?

odinhan
    odinhan

8 Aralık 2011 tarihinde eklendi
    Biyografi sevmeyenlerin dahi ilgisini çekebilecek çok ağır temposuna rağmen çok iyi bir film.Oyunculuklar,kostumler,mekanlar tek kelime kusursuz.

10/8
    MojoRising
    MojoRising

1 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
    Kekeme bir karakterin oldugu filmin çok akici olmasini bekleyerek gittim -niyeyse- :)
    Beklentilerimin altinda kaldi filmin temposu tabii ki.
    Yine de güçlü oyunculuklari sayesinde zihnimde iz birakabilmeyi basardi.
    En iyi film mi? Sanmiyorum. Ama iyi film.
    esibelg
    esibelg

18 Haziran 2011 tarihinde eklendi
    colin firth çok iyi oynamış. en iyi film oscarını da hak etmiş bence. sadece dönemi değil, insanı psikolojik açıdan çok güzel irdelemiş. bu film 10 üzerinden 9u hak eder.
    pyloth
    pyloth

15 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
    8/10..

Farklı bir film olmuş. İZlemekten keyif aldım. Ayrıca oyunculuklar çok iyiydi. Ama bence de Oscar Inceptionun hakkıydı.:)
    kagitpilot
    kagitpilot

9 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
    film güzel, oyunculuklar harika, izlenmesi gereken filmlerden biri ama inception dururken bu yılın en iyi filmi bu demek zor.
    Suayip A.
    Suayip A.

28 Nisan 2011 tarihinde eklendi
    ön yargıyla baktığım bir filmdi ama şunu diyebilirim ki gerçekten hoş bir film olmuş o dönemi anlatan , kraliyet hayatını merak edenler için de iyi bir seyirlik 10/ 8
    gordeslideniro
    gordeslideniro

26 Nisan 2011 tarihinde eklendi
    En iyi erkek oyuncu ödülünü kesinlikle haketmiş Colin firth ama en iyi film konusunda aynı düşünceyi paylaşmıyorum. Konusu gerçek bir hikaye olabilir ama yinede bu yetmez diye düşünüyorum. Ama güzel mesajlar verdiği kesin:İnsanlar tarafından size verilen şan ve ün, ne kadar büyük olursa olsun,Allah tarafından verilen küçük bir kusur,sizi çok küçültülebilir.
    ve ayıp olan düşmek değil kalkmak için çaba göstermemektir, insanoğlu istedikten sonra başaramayacağı birşey yoktur vs. vs
    sahan33
    sahan33

8 Nisan 2011 tarihinde eklendi
    ngiliz kralnn konuma bozukluu ve kekemelii zerine bir film ne kadar ilginizi ekebilir ?

Tamam oyunculuklar iyide senaryoda lazm be kardeim , bide bu film zgn senaryo dalnda oscar ald , neresi zgn neresi deiik bu filmin ? 10/6 oda oyunculuklarn hatrna...

Not: Colin Firth oscar haketmi ona lafmz yok :)
    nskmourinho
    nskmourinho

7 Nisan 2011 tarihinde eklendi
    Oscar inception n alamayacan oumuz bildii iin filmi izledikten sonra heykelcii bu filmin kapacan dnmtm ve ylede oldu.Bir bayapt deil ve hibir zaman olacan sanmyorum ama hibir ynylede eksik saylmaz.Zoraki kral geen dnemin en iyi filmleri arasnda yerini imdiden ald.Filmi yukar tayan en nemli ey ise kusursuz oyunculuklar.
    arroyo-2
    arroyo-2

30 Mart 2011 tarihinde eklendi
    Colin Firth ve Geoffrey Rushn usta ii performanslaryla tek kelimeyle harika bir film.Ayrca filmde dnemin atmosferi ok iyi yanstlm.
    masteresat
    masteresat

25 Mart 2011 tarihinde eklendi
    Olağanüstü oyunculuk resitalleri görme özlemindeyseniz bu filmi kaçırmayın.Kurgu,senaryo,kostüm tasarımı gibi unsurlar da üst seviyede olmasına rağmen verilen oyunculuk dersi hepsinin önüne geçiyor.Rolüyle bütünleşmek diye buna denir.Göze çarpan en bariz kusur ise filmin başında seyircileri gösteren sahnede uzak mesafedeki insan figürlerinin efekt olduğunun(hareketsizliğe dikkat) bariz şekilde belli olduğuydu.Bu sene Oscarın önceki yıllara nazaran daha sağlam bir filme verildiği kanaatindeyim.Puanım 9/10
    MemolioN
    MemolioN

25 Mart 2011 tarihinde eklendi
    müthiş bir drama. fantastik ve bilim-kurgular daha çok tercihim olmasına rağmen çok beğendim. en iyi erkek oyuncu oscarını da sonuna kadar haketmiş Colin Firth...9/10
    -Lord-
    -Lord-

13 Mart 2011 tarihinde eklendi
    en iyi film oscarını hiç haketmeyen, aynı kategorideki inception gibi bi filme yaklaşamıycak kadar sıradan bi film. abartılması enteresan. kötü film demiyorum ama sıradan işte.

kişisel yorumumdur, kimse panik yapmasın.
    valecc1
    valecc1

13 Mart 2011 tarihinde eklendi
    gercekten aldigi oscarlari hakeden bir film.en iyi yardimci erkek oskarinida alabilirmis.kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum yavas gibi gorunen ama oldukca akici bir film.zevkle izledik..
    chucky-play
    chucky-play

13 Mart 2011 tarihinde eklendi
    Aldığı en iyi film ve en iyi yönetmen oscarlarını hakeden bir film.