Eğlenceli bir seyirlik, sanat yönetimi, senaryo ve oyunculuklar (teatral olmakla birlikte)filmin yapısına uygun olmuş. Şarkılarsa gerçekten hoş ve matrak!
süper eğlendirici bir film izlerken gülmeye oyup çıktığınızda tebessüm eiyorsunuz ,bu tarz film türkiyede pek tutmaz müzikal kıvamında dekorlar kostümler çok müthiş amerikada çekilmiş olsa çok daha ses getirirdi eminim vizyonaki bir çok filmden daha iyi
kızkıza gidip izlenip eğlenilecek güzel bir film arkadaşlar..
eğlenmek gülmek için yapılmış güzel bir filmdi bence.. amacına hizmet ediyor.. gidip beğenmeyenler kendilerince haklıdırlar mutlaka farklı beklentilerle gitmişlerdir kesinlikle..
belirtildiği üzere komik ve de oldukça eğlenceli saatler vaat eden bir film. espriler olsun,kostümler, replikler olsun gerçekten muzipçe gülümseyip yer yer kahkaha atmanıza neden olabiliyor. oyuncular arasında ise beni en çok şaşırtan gülse birsel oldu, olağanüstü bir oyunculuk sergilediği söylenemez fakat avrupa yakasından sonra kendisi çok farklı bir rolde ve bu role hakim olmuş şekilde izlemek süpriz oldu benim için. aynı şeyi nurgül yeşilçay için de söyleyebilirim; ne olursa olsun hiçbir rolü oynamaktan çekinmeyen ama kelimenin tam anlamıyla da canlandırdığı karakterin kalıbına giremeyen bir oyuncuydu benim gözümde. 7 kocalı hürmüzde ise rolüyle daha uyumluydu ( en azından yüzünde film bitse de evime gitsem havası yoktu).türk sinemasında eşine sık rastlanmayan eğlencelik bir film,kafa dağıtmak için iyi gelebilir...7/10
bu kadar kaliteli oyuncu kadrosu bu kadar emek verilmiş müthiş kostümler.. hepsi boşa gitmiş, hiç bir mesajı olmayan, bomboş bir senaryo. Kafiyeli bel altı esprilerle güldürmeyi amaçlayan onu da başaramayan basit bir yapım. filmin tek güzel yanı son sahnedeki "yalnız kullar şarkısında yapılan dans" o kadar yani başka bi şey yok.
Böyle basarılı bir film bu kadar az puanı haketmiyor bence gerçekten güzel ve eglendiriciydi.Cok ciddi bir emek harcanmis müzikler müthis.10/8 hakediyor en azından