Açıkçası Melis Birkana olan hayranlığımdan dolayı filmi seçtim ama açıkçası hayal kırıklığına uğradım. İlk yarı sıkıntıdan patladım diyebilirim ikinci yarı nispeten daha iyiydi. Melis Birkanın Issız Adam daki oyunculuğunu aradım ama oradakinin yanında oldukça vasattı. Sonu çok havada kaldı tatmin etmedi beni. Dvdsini kiralayıp evde seyredilebilir. Ama sinemaya o kadar para verilmez. 10/5 ancak
insanları resmen enayi yerine koymuşlar.yazıklar olsun.bu filmeden kazanılan paralar helal olmaz bence.ben kendi adıma helal etmiyorum.şimdi bu filmi yapanlar bu yorumları okuyorlarsa içlerine sine sine yesinler kazandıkları paralrı.ha birde arada o deli herifin bı kac repliğinde komık olmaya calışmışlarkı bu da fılmde ızleyıcıde hareket yaratan bıkac sacma komık laf.bu replıkler de sanki insanlara "o kadar para verdınız barı bı kac yerınde gulun hadı acıdık size enayıler"demeye calışmışlar.resmen ınsanlarla daga gecılıyo.aptal yerınekoymaya calışmışlar ızleyıcılerı.gercı bu fılme olumlu yorum yazanlar var ama buna da anlam verebılmıs degılım??!!
açıkçası istemeyerak de olsa filmi beğenmeyen arkadaşların yorumlarına katılıyorum. sonu çok havada kalmış ve pek de bir mesaj veya romantizm kaygısı duyulmadan hazırlanmış gibi geldi bana. ahmet mümtaz taylan ın da oyunculuğu olmasa film pek çekilmezdi. tabiki bir emek var. ama daha iyi olabilirdi. filmin sonunu herkesin kendisi tamamlaması için sonsuz bırakılmış olabileceğini de düşünüyorum. eskişehir özlemine gelince doyurmaz diyebilirim...
filme giden arkadaşlara birşey sormak istiyorum.aslında romantik filmleri sevmem ama çocukluk ve üniversite yıllarını eskişehirde geçirmiş biri olarak filmi merak ediyorum.sadece eskişehir özlemini bi parça olsun geçirebilirmi acaba?
açıkçası daha önce tuna kiremitçinin hiçbir romanını okumamış,hiçbir şarkısını dinlememiş ve herhangi bir ilgi duymamış biri olarak kötü bir film izleyeceğimi düşünerek ve hatır için gittim filme..beklenti bu denli düşük olunca,sonuç o kadar kötü olmadı haliyle...birkaç iyi sinemasal anı,gülümseten az sayıdaki sekansları dışında,akılda ve gönülde kalan tekşey mümtaz taylan oluyor..bir filmle ilgili,kullandığı araçlardan çok,ulaştırabildiği duyguyla ilgileniyorsanız dengesiz,hafif delirmiş ama vicdanı tavan yapmış abiden etkilenmemek elde değil..elde ve avuçta olan bişey varsa,o da uzak gibi duran kardeşliğin yakınlık ve yalınlığıdır..eni-topu o kadar işte.