Adını Sen Koy
    1,9
    Adını Sen Koy hakkında görüşlerin ?

ewalove
    ewalove

29 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    filmi kurtaran tek isim Ahmet Mümtaz Taylan.! bu kadar boş bir film görmedim,romantik desen değil dram desen değil,başı sonu belli değil,filmde hiç bir olay yok.Hiçbirsey yok.Bir dizinin herhangi bir bölümü olmuş,devamını sanki haftaya izleyeceğiz.Melisin oyunculuğu bu filmde çok kötüydü,diğer oyuncularında öyle.Bu kadar yüksek puan almasına çok sasırdım.10/3.
    casillas87
    casillas87

29 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    bir filmi vizyona girdiği ilk gün izlemessem buradaki yorumları takip edip ona göre izleyip izlememeye karar veriyorum.. bu filmide burdaki yorumları okuduktan sonra izlememe kararı almıştım ama dün gece filmi izledim ve keşke sinemadayken izleseymişim dedim..

film bence mükemmel değildi ama güzel mesajlar veren güzel bir filmdi.. sıkılmadan izledim.. 10 üzerinden 7 veriyorum ben
    edizpasa
    edizpasa

29 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    olumsuz yorumlara rağmen izledim. gördüm ki o kadar da kötü bir film falan değil..

10 üzerinden 8 veriyorum. Ahmet Mümtaz süper.
    gayret57
    gayret57

28 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    berbat bir film,adını 'keşke izlemeseydim' koyuyorum.Tuna Kiremitçi bu mudur yani senin yapacağın film'Senaryo da bir halta benzese...
    c-u-m-a-l-i

başarısız bir film.10/5
    umutd86
    umutd86

26 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    çok gereksin saçma bir film, birşeyler yapmaya çalışmışlar ama olmamış malesef...
    nskmourinho
    nskmourinho

23 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    Yerlerde gezen oyunculuklar,saçma sapan ve manasız bir senaryo.Issız adamın ardından bunu yedirelim demişler de olmamış işte 2/10
    the-end-2
    the-end-2

13 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    Konu saçma bende tavsiye etmiyorum...
    adarahmet
    adarahmet

12 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    bu film tuna kiremitçinin dünyasına girdik.kendisi de depresyon geçirmiş biri olarak tuna kiremitçiyi temsil eden cemal tktaş la özdeşim yaptım.kahramanı ile özdeşim yaparsanız film sizi alır götürür.bu arada yatılı okul yaşamına göndermeler vardı.cemal toktaşın lakabının neptünlü olması,paleoantropolojiyi seçmesi hep acı çekmeyi sevenmelankolik kişiliği ile ilgili.
    fatih6900
    fatih6900

7 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    Yani izlerken geçen süreye acıdım allahtan sinemaya falan gitme gafletinde bulunmamışım.
    Hiçbir sebep sonuç ilişkisi olmayan çok berbat bir bir. Tuna Kiremitçenin yerinde olsam bir daha kamera karşısına bile çıkmazdım. En çok da bu filme para yatıran yapımcıya acıdım kesin adam kanser olup ölmüştür.

İzlediğim en kötü filmler arasına bakır harflerle yazdım.
    alperen89
    alperen89

30 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    ben üzerime düşen görevi yapıp 1 verdim ancak filmin puanı hala çok yüksek. İnanamıyorum Tuna Kiremitçi ismini gören filmi izlemeden basmış 10 puanı heralde. Yazık... Çok yazık...
    jjffg
    jjffg

2 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    açıkcası melis birkan ve ahmet mümtaz taylanı sevdiğim için ve gitmeden önce filmin konusunu okuyup beğendiğim için gittim filme.. ama tam anlamıyla hayal kırıklıklığı yaşadım...yani iyi oyuncularla dış süsü yapılmış ama izlendiğinde de anlaşılacağı gibi içinde bi anlam yakalayamadığınız boş bir film olmuş... yazık oldu giden parama ve zamanıma
    selmalfasilin
    selmalfasilin

29 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    arkadaşlar filmi izleyeli neredeyse 2 hafta oldu hala etkisindeyim! parama yazık oldu, gitti 8 liram diye ağlayıp duruyorum!bunun etkisinden nasıl kurtulabilirim acaba...sanırım türk filmi olmayan herhangi bi filmi seyrederek :))
    cicegim-1
    cicegim-1

25 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    berbatt bi film arkadaşlarr tavsiye etmiyorum.verdiğim paraya yazık olduu!