Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları
3,7
Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları hakkında görüşlerin ?

KiMSiN
KiMSiN

5 Ağustos 2014 tarihinde eklendi
Gayet başarılı fantastik bir aksiyon olmuş. Gretel'e bak hele . Nelerde yaparmış. Gemma arterton gretel rolu cuk oturmuş. İzlenilesi güzel filmlerden. 8/10 hakeder. ( 720 ) O değil de dev nasıl ezdi adamın kafasını bea.
sinema
1 ziyaretçi
20 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
Korku veya gerilim filmi değil. Vakit geçirmek için izlenebilir.
mehmet53
mehmet53

24 Mayıs 2014 tarihinde eklendi
Hansel ve Gretel'İn günümüz versiyonu 3D izlemenizi tavsiye ederim 3D'siz tuzu eksik olur
Oguz23
Oguz23

19 Şubat 2014 tarihinde eklendi
Daha ollgunca bir film yapılabilirdi çoçuksu cadılar film kısa olduğu için hızlı ilerliyor birşey açıklanmadan konunun içinde buluyorsunuz kendinizi ... daha olgunca ve güzel grafikler ve ortamlarda çekilseydi basit bir film olmazdı...
spider
spider

19 Ocak 2014 tarihinde eklendi
Orta karar, vasatın biraz üstü bir film. Sıkmıyor ama o kadar çok mantık hatasına sahip ki yer yer bunaltıyor.
Aydın T.
Aydın T.

1 Aralık 2013 tarihinde eklendi
sıkılmadan izlenebilecek güzel bir film.. spoiler:
volkanick
volkanick

12 Aralık 2013 tarihinde eklendi
Bildiğimiz masalı beş dakikada anlatıp kendi kurgusuna geçen film orta çağda yaşanan cadı katliamına değindiği için çok önemli.Sözde mahkemelerde yargılanarak yakılan insanların gördüğü katliam yüzünden günümüzde cadı nesli tamamen tükenmiş yada öldürülme korkusuyla yer altına çekilmiştir.Düşünün eğer cadılar yok edilmemiş olsaydı bugün onların uçan süpürge teknolojileri sayesinde dünya çok daha iyi bir yer olabilirdi.
Ata Kalinyazgan
Ata Kalinyazgan

27 Eylül 2013 tarihinde eklendi
Gereksiz fazla kanlı, ara sıra sıkıcı ama eğlenceli. Kafa patlatan müzikleri sırasında sesi kısarsanız kulaklarınız için büyük bir iyilik yapmış olursunuz. Berbat tasarlanmış cadılar sadece katledildikleri sahnelerde işe yarıyorlar. Son sahne tam bir komedi. Eğlenmek isteyen ve zamanını umursamayan boş kafalar için.
b.gnck
b.gnck

26 Temmuz 2013 tarihinde eklendi
Masalların günümüze uyarlanması , o uyarlamayı yeni teknolojiler ile sunulması fikrini aslında seviyorum. o çocuk masallarına aksiyon katarak yetişkinlere hitap ettirilmesi ve 3D nin iyi olması önemli 2 gözlemdir. keşke bu film ikisini tutturabilseydi. 3D iyiydi fakat film tekdüze gitti .
Irmık
Irmık

14 Haziran 2013 tarihinde eklendi
Fantastik filmlerin kötüleri arasında sayılabilir. Cadıların makyajları, mimikleri, korkunçluktan öte gülünç. Dev figürü dahi çok sıradan. Konusu ve senaryosu çok basit olmasına rağmen sürekli gerçekleşen saldırılar sayesinde akıcılık sağlanmış. Başrol oyuncuları ve silahlar başarılı.

spoiler: kızıl dolunaydan kaçan başroldeki cadımız ormanda süpürgesiyle kaçıyor. peki onun önünden giden cadıya hiç benzemeyen şeyler de ne? cadının telleri farketmesi için yaratılmış ve senaryoda hiç adı geçmeyen bir saçmalık olarak kalıyorlar.
Madnex
Madnex

6 Haziran 2013 tarihinde eklendi
sinemaya gayet güzel uyarlamışlar fantastik film severlerin kesinliklikle izlemesini tavsiye ederim , boş zamanlarınızda arkadaşlarınızla tercih edebileceğiniz gayet sürükleyici bir film , ama film hemen gelişiyor ve hemen bitiyor yani film uzun olmasına rağmen konuları birbiri içerisine çok sıkıştırmışlar
jamesbond-2
jamesbond-2

6 Mayıs 2013 tarihinde eklendi
Küçükken masalını okuduğumuz hansel ve gretel den baya bi farklı olmuş öncelikle,2012 versiyonu desek u baştan sona hiç düşmüyor zaten süresi de kısa hemen bitiyor ama özellikle senaryo klişeleşmiş kalıplardan kurtaramamış kendini,daha yenilikçi,farklı olmalıydı yinede 7/10
Buse K.
Buse K.

2 Mart 2013 tarihinde eklendi
harika bir filmdi umarım filmin devamı gelir.......
Gonca S.
Gonca S.

1 Mart 2013 tarihinde eklendi
Fantastik film ve msalları seviyorsanız,düşünmedne seyretmeniz gereken bir film,Benim için tek kötü durum 3D olmasıydı,bu teknolojide film seyretmeyi sevemedim
talip şişman
talip şişman

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

12 Şubat 2013 tarihinde eklendi
Film i dün izledim, salon kalabalık sayılırdı, şöyle bir baktığımızda filmden keyif almadım diyen pek az kişi vardır. Oldukça güzel görseller içinde keyifli bir fantastik film yapmışlar.. Fakat filmin süresi oldukça kısa ne zaman başlıyor ne zaman bitiyor anlayamıyorsunuz. Kısaca hadi sinemaya gidelim dediğinizde vizyon filmleri arasında rahatça seçip izleyebileceğiniz bir film. iyi seyirler ....