Hayatımın filmlerinden biri. Herhangi bir bağımlılığın tüyler ürperten halini ve sonuçlarını son derece güzel anlatan ve Caprio’nun muhteşem oyunculuğu ile arşivlerde yer bulması gereken bir film.
harika bir filmm vermek istedigi mesajı çok güzel veren bir film leanorda çok ii di mark welbergde gelecekte nasıl oyuncu olcagını bize gösterdi kısacası izleyinn müthiştiii
ibret verici..bir gencin hayatını nasıl altüst ettiğine dair ii bir örnek..neyse ki kurtarmış kendini:) leonardonun en ii performanslarından biri bence..
Gerçek bir yaşam hikayesinden sinemaya uyarlanmış güzel bir film "günlük".Uyuşturucunun insanları ne hale getirdiğini çarpıcı bir dille anlatmışlar.Leonardo,filmin bazı sahnelerinde çok başarılıydı.Mesela annesinden para istemeye geldiğinde kapıda bağırdığı ağladığı sahneler beni çok duygulandırdı. Uyuştucu krizine girdiği sahnelerde de yine iyiydi.Mark Wahlberg'de oldukça başarılıydı.Filmin müziklerini de sevmedim.Daha dokunaklı,daha iyi olabilirdi.Yinede herkesin izleyip ibret alması gerek.Gencecik hayatların nasılda çürüdüğünü görmek için...8/10
Di Caprio nun sinemaya adını altın harflerle yazdıracağı bu filmden belliydi ilk büyük filmi ve başarısı film oldukça güzeldi konusu hele ayrı bi güzeldi tam bir gençlik film küçükken izlememe rağmen aklıma gelen bir film ben çok beğenmiştim ...
Defalarca izlememe rağmen hala zevkle izleyebileceğim, uyuşturucuyu konu alan kült filmlerden biri.. Bence Leonardo Di Caprio'nun ilk büyük filmi.. çok başarılı..Hala izlemeyenler varsa mutlaka izlemeli.