Filmi hafta sonu izledim çok da abartılacak derecede bir film değildir.Geçmişe dönüp geleceği değiştirme şeması üzerine kurgulanmış bir film.Yani sizi koltuklarınıza çivileyecek / o da nesi dedirtecek sahnenin olmadığı bir film. neler olup olmadığı adına izlenecek türden bir film. Saygılarımla (ben 7/10)
seneryo ve kurgu bakımından zon zamanlarda izlediğim en iyi filmlerdendi.. çok ince düşünülmüş,çok başarılı bir filmdi... gerçekten takdir ettim,yazan,çizen,yöneten kim varsa.... muhakkak izleyin..hele ki Fringe adlı dizi ve benzerlerini izleyip hayran kalan insanlardansanız,bunu sakın kaçırmayın.
Yani bir film sirf David Bowie'nin oglu tarafindan yönetiliyor diye bu kadar da sisirilmez ki arkadas. Tamam vizyonda dogru düzgün birsey kalmadi son 3-4 yilda ama, her eli yüzü düzgün filme de (bu filmde oldugu gibi) basyapit, oscarlik gibi yorumlar yapilmaz ki. Gecenin geç saatlerinde tv'de karsiniza çikarsa oturup izleyebileceginiz filmlerden birisi sadece. Not: Filmde en çok hosuma giden sey film boyunca izledigimiz Dunkin Donuts reklamlariydi :)
Paralel evrenler ve kuantum fiziğinin konu aldığı her türlü film ve diziyi severek izlemekle birlikte, bu film çok basit kalmış. Fringe dizisinde defalarca konu alan olayları bu filmde de izlemek çok iç açıcı gelmedi. Film o kadar basit ki ilk yarısında sonunu tahmin edebiliyor izleyici. Evde izlenilecek basit bir film olarak görüyorum.
Duncan Jones ikinci filminde de o özgün tarafını göstermiş. Bence süresi sürükleyiciliğinde fazlasıyla etkin, güzel bitiyor. Hoş bir seyirlikten biraz daha fazla bir gizem, bilim-kurgu. Gyllenhaal hoş. 8/10
Hollywood artık işi gücü bıraktı kaderciliğe yöneldi.Suretler(Surrogates),Avatar,inception gibi yapımlardan sonra yaşam şifresi ile değişik bir boyut kazandırdı.Bence film güzeldi aynı sahneleri tekrar tekrar görmek belki sıkıcı olabilir.Ama bir bulmacayı çözer gibi sonucunuda merakla bekliyorsun.93 dk.su gibi geçip gitti.Oscar verilirse de hiç şaşırmam.Emeklerine sağlık.
Konusu ilgi çekici ama bana kalırsa sadece "ilgi çekici" olarak kalıyor. Filmin finali falan hiçbir şekilde tatmin olmadım. Sadece sinemada vakit geçirmek için gittiğimi film bitince anladım.
Tabi sırf aksiyon olsun diye de izlenebilir.Ama "Çok iyi" tanımını hak edecek bir bilimkurgu filmi değil. Sadece "eh işte" 6/10
film gerçekten konusu ve oyunculuğu ile güzel bir tat bırakıyor. ama ilk bölümde biraz fazla duygusal davranılmış gibi geldi bana sanki trendeki kızla fazla uğraşıyor hemde 8 dakikası olduğu halde. final sahnesi gayet iyi döşünülmüş ve paralel evrenler vurgulamsıda hoşuma gitti 8 puanı hakkediyor