Yaşam Şifresi
    4,2
    Yaşam Şifresi hakkında görüşlerin ?

emre-can-ist-samsun
    emre-can-ist-samsun

28 Aralık 2011 tarihinde eklendi
    filme kötü diyenler bence siz sadece 70 lerin yesilçam filmlerini izleyin ,bende izliyorum onlari arada ama siz sadece onlari izleyin baska filmeri izleyip zaman kaybetmeyin sizde üzülürsünüz zamanim kayboldu diye benim gibi insanlarda üzülür ne insanlarla yasiyoruz diye. hadi bakalim.
    Eren-Emrah
    Eren-Emrah

17 Haziran 2011 tarihinde eklendi
    Esi, benzeri görülmemis bir film.. İzlerken ne kadar kalmis diye bakmayacaginiz türden.. Sonu ise tam Bomba :) 8/10
    Monk
    Monk

12 Haziran 2011 tarihinde eklendi
    Filmin hikayesi yetersiz,özellikle zaman ayrırarak seyredilecek bir film değil,tavsiye etmem.
    blackboard
    blackboard

12 Haziran 2011 tarihinde eklendi
    Film güzel insanı sıkmıyor o kadar tekrarlanan sahneye sahip olsada.
    Bir çok yorumu okudum herkes paralel evren felan filan demiş ama ana konuya bakarsak aslında film tam olarak ondan bahsetmiyor.
    Tamamen matrix ile aynı yapıda olmasada(orada yaşadığımız yerleri bilgisayarlar tasarlıyordu vs...) benzer bir yapıda bilgisayar oratamına aktarılmış iki hafıza var ve bir hafıza beyin ölümü gerçekleşmemiş başka bir insanın hafızası ile birleştirerek tekrar o insanın beynine yükleniyor ve olayları bu insan yönlendiriyor. biraz değişik bir fikir olmuş.
    Birde Source Code nasıl olmuşta Yaşam Şifresi olarak değiştirilmiş anlayamadım :)
    vet68
    vet68

10 Haziran 2011 tarihinde eklendi
    piyasada o kadar o kötü film varken bu filmi beğenmemmek haksızlık olur. Film kendi içine çekiyo sizi güzeldi bence.
    sots
    sots

13 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
    ne olursa olsun izlenilecek bir film; izleyen ne vakit kaybettiğini nede vaktini bosa harcadığını düsünmeyecektir.bence kesinlikle izlenmesi gereken bi film..
    Bramgo
    Bramgo

11 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
    Hikaye yetersiz. Kurgu fena değil. Oyunculuklar kötü. Puanım 10 üzerinden 5
    l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

11 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
    Geçtiğimiz gün gittim seyretmeye. Boş kafaya seyrederseniz, filmin karmaşasına kendinizi kaptırıyorsunuz...
    volkanick
    volkanick

25 Eylül 2011 tarihinde eklendi
    Gayet sürükleyici olmasına rağmen benzer temaya sahip daha sağlam filmlerin de olduğu bir gerçek..ancak vizyondaki filmlere bakılınca doğru bir seçim olacaktır.
    joanna-2
    joanna-2

2 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
    güzel, etkileyici bir film...
    angirem
    angirem

30 Nisan 2011 tarihinde eklendi
    Sadece Jake Gyllenhaal (Colter Stevens) ın performansı için izlenebilecek bir film. Hatta Brothers da ki performansını bile mumla arayabilirsiniz. Bilim kurgu olarak eksik açıklanmayan yanları olmakla beraber aksiyon sahneleri başarılı. Losttan alışkın olduğumuz paralel evlenler, başka hayatlar da var mı soruları çok cevap bulamasa da zaten Lost ta da sorularımız cevapsız kaldığından sorun yaşanmayacaktır:)8/10
    burcu
    burcu

30 Nisan 2011 tarihinde eklendi
    Kesinlikle orjinal bir senaryo,tekrar sahnelere rağmen sıkmıyor,ancak filmin bi eksiği var çözemedim.çünkü filme dört dörtlük diyemiyorum,belki biraz daha farklı bir final yapılabilirmiş..Şaşırtan bi final olsaydı daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum...ama yinede izlenmesi gereken bir film..10/7
    monopoly
    monopoly

29 Nisan 2011 tarihinde eklendi
    Düşük bütçeli sıradan bir filim. Aman aman bir espirisi yok :)
    mfd-2
    mfd-2

29 Nisan 2011 tarihinde eklendi
    Benzer filmler izlemiş olsanızda biraz farklı birşeyler izlemek için güzel bir film. Senaryoda bazı kopukluklar olsada gayet güzel bir film olmuş. Ve Jake Gyllenhaalın oyunculuğu da takdire şayandı.
    7++
    bahadir524
    bahadir524

24 Nisan 2011 tarihinde eklendi
    iyi film yapmak, yada iyi bilim kurgu filmi yapmak bu kadar kolay ve basit olmamalı...
    biraz "bugün aslında dündü" biraz da "12 maymun" filmlerinde esinlenmiş ama ikisininde yanına bile yaklaşamayacak vasat bir film...