2009 yılının bana göre şu ana kadarki en iyi 3 aksiyon filminden birisi.Karakterler güzel seçilmiş,filmin sonunda ne olacak diye merak ediyorsunuz,biraz saçmalıklar var ama aksiyona doyacaksınız,bu filmi beyenmeyenler gitsinler watchmeni felan izlesin.Aksiyon filmlerini sevenler kesinlikle pişman olmazsınız bu filmi mutlaka izleyin.
filmi izledim suikastçilerin karakterleri çok değişik hepsinin bir profosyonel olduğu şey var.efektler iyi ölümler güzel karakterler hayal kırıklığı yaratmıyor.iyi bir film 8/10
Evet aksiyon var, evet tempo durmuyor ama film kesinlikle vasat. Türünün kötü örneklerinden biri. Sonuna kadar zor sabrettim. vur vur öldür tarzı ama B sınıfı aksiyon ve efekt sahneleri olan bir filmdi. 4/10.
Filmin senaryosu farklı, her sahnesi sürükleyici, oyunculuklar ve seçilen karakterler yerine oturmuş. Hiç sıkılmadan izledim, etkileyici bir sona sahip.İyi seyirler.
Konu itibariyle bir farklılık yokmuş gibi görünsede,güzel işlenmiş ve iyi bir sona sahip bir yapım olmuş..Onun dışında karakterler ve karakterlere seçilen oyuncular çok yerinde olmuş bence..Özellikle Ian Somerhalder (kendisi filmi izleme sebeblerimdendir) dan daha iyi biri seçilemezdi 'manyak katil' rolüne..İzleyin derim pişman olmazsınız..En büyük eksiği efektler biraz daha fazla ve sağlam olabilirmiş..7,5/10