iyi kurgulanmış ama sonlara doğru sıkmaya başladı daha şaşırtıcı bi son bekliyorken basit bitti ama yinede zamanı öldürmek adına seyredilebilecek bi film.
başları fena değildi fakat sonra sıkmaya başladı bitse diye bakmaya başladım ama finali iyiydi güzel bitmisti hiç tahmin etmezdim öyle bir seyi ama danny boyle hayranıysanız izlersiniz benim gibi ama izlemezsenide pek bir şey kaçırmazsınız .. 10/6
Geçek hayattan alıntı harika bir film olmuş başımagelse acaba en yapardım demeden duramıyorsunuz sıkışıp kalmak işte bu doğanın hala acımasız olduğunun en büyük göstergesi çok güzeldi kesinlikle izlenmeli. 10/7
Çok başarılı.. Danny Boyle ismine ayrı bir parantez de açmak gerekiyor. Her zaman olduğu gibi yeteneğini yine konuşturmuş ve adamımızın ruh halini çok iyi bir şekilde yansıtmış. James Franco da çok iyi bir iş çıkarmış. İzleyin.
mükemmel mükemmel.sizi tamamen çekiyo filmin içine,ordaymışsınız hissini veriyo.yönetmenin başarısı etkili burda.zaten film çekilmeye başladığından beri merakla bekliyodum beklentimi fazlasıyla karşıladı..
Demin izledim filmi...çok beğendim...tek mekanda,tek kişiyle geçsede..hayata dair okadar önemli öğeler i vurguluyor ki..ve bende gittim su içtim sonunda,yalan değil... izlemenizi tavsiye ediyorum bu tek kişilik dev filmi...
Film gayet iyiydi.Hikayenin gerçek olması dahada ilği çekici hala sokuyo.Diğer arkadaşların dediği gibi filmi izledikten sonra su içeceksiniz. size tavsiye bir badak su yanınızda bulundurun en iyisi