savasci65
17 Eylül 2009 tarihinde eklendi
ben ömrümde böyle iğrenç sıkıcı bir film izlemedim dabbe bile dha güzel denilebilir bir filmdi zaman kaybı filmde benı sevindiren tek şey çok sevdiğim bir t-shirtumu bir oyuncunun üstünde gördüm :P
Hakkaten çok kötüymüş ya pişman oldum gibi bişey iyice sıradan şeyleri konu almışlar özgün bişey yok... Zeytinin Hayali ni izlemeye gitmiştim iptal olmuş güzel diye bu filme gittim... AMA SONu HÜSran OLDu :(((
Başlı başına bir zaman we para kaybı.bütün film boyunca bekledm belki olaylr bağlanır mantıklı bi hal alır diye ama boş.salonun yarısı doluydu 5-6 kişi filmn ilk yrm saatinden sanra çktı , bir o kadarı 2.ci yarıya girmedi bile.japonlr korku filmi çekmemeli.cebinizde size batan bi 6 liranız warsa iyi seyirler. (:
kötü,kötü,kötü,2 puan verdim sadece konusu güzel diye,bence çinliler korku filmi yapamıyor,adamlarda oynarken ruh yok.filmin dili çince,tam bir facia olmuş,paranıza yazık.
Tayland ın öve öve bitirilemeyen bir diğer korku filmi shutterdan daha iyi bir film bence.İlk önce freddy kruger hikayesinin uzakdoğu versiyonu gibi bir hikaye anlatılsada daha sonra onunla alakası olmadığını anlıyorsunuz.Film içine girme filmden çıkan hayalet temasıyla uzakdoğu sinemasında pek görülmeyen bir film coming soon.Sinemayla ve filmlerle olan bağlantısıda benim filmi sevmem için başka bir etken oldu.Lanetli film modelide mevcut olan içeriğinden dolayı başka bir korku filmi cut (haykırış)la bir bağlantıda kurabiliriz.Konusundan kısaca bahsedersek iki arkadaş sinemada çalışıp filmleri kameraya alarak dışarda el altından satmaktadır.Yeni gelen kötü ruh (evıl dead yada poltergeistle alakası yok)adlı gerçek bir hikayeden uyarlandığı söylenen korku filmindeki katil birgün perdeden çıkarak film izleyen herkesi gözlerini oy.rak öldürmeye başlarFazla kana ihtiyaç duymayan gerilim filmi sevenleri tatmin edecek bir film bence.
tam sinemada izlencek bir film.konusuda sinemada gecio degisik bi his uyandırır diye dusunuyorum.yonetmen gercekten işi biliyo filmin bir cok yerinde ürkmememk elde degil..10/7,5
Hayatımda izlediğin en kötü film diyebilirim. Bu kadar saçmalık olmaz. bomboş geçti araya girdiğimizde ne çabuk araya girdik diye düşündüm.olayları bir türlü bağlayamadılar uyuz oldum.Açıkçası yorumları okuyup izledim yorumlar gayet olumluydu nasıl beğenilir böyle bir film diye düşünmeye başladım :/