Okan Bayülgenden daha yaratıcı bir şeyler beklenebilirdi. Kendi şovundaki karakteri aktarmış beyaz perdeye. Cam silicileri hatırlarsınız.Recep İvedik gibi bir karakter oluşturulmak istenmiş olabilir.Halk bunu seviyor düşüncesiyle! Filmde bir acayiplik vardı. Kanal müdürünün karakteri yazılırken bir yerde bi yanlışlık olmuş galiba. Kişilik olarak çok iyi biri değil. İnsanlara karşı fazla iyi niyet beslemiyor. Ama imdata nazaran çok daha iyi programlar yayınladığı belli.Sonra imdat geliyor acayiplikler üstüne acayiplikler. Bu arada eski müdür kuyu kazma peşinde. Ayrıca o imdatın programlarını içten içe beğeniyor.Sonra kanala geri geliyor reyting uğruna işinden olduğunu unutup içten içe beğendiği programların hepsini yayından kaldırtıyor. Sonuçta kötü niyetli iyi iş yapan kaybediyor, iyi niyetli kötü iş yapan kazanıyor.
ben hayatımda bu kadar saçma senaryosu bu kadar kötü oyunculukların bu kadar yapmacık ve iğrenç olduğu bir film daha izlemedim daha çok şey yazmak istiyorum ama söylecek söz bulamıyorum bence bu filmin oyuncuları bile filmin sonuna kadar bekleyememiş salonu bir bahane ile terketmişlerdir. eğer türk sineması böyle filmlere izleciyi gitmiyor diye gelişmiyorsa gelişmesin o zaman puanım 10 üzerinde 1(bu bir puanda set ekibine)
sevimsiz bir filmdi; eğlenmedim gülmedim imrenmedim...anlatım tarzı televizyonların dayattıkları sevimsizlikler kadar sevimsizdi.fikir güzel proje kötü...
Bence filme haksızlık ediliyor gerçekten.. Çok orjinal bir konusu var filmin ve ben izlerken keyif aldım.. Oyunculuklar öyle ahum şahım değil ama iyi vakit geçirmek için terih edilebilecek bir film bence..
aslında ele aldığı konu güzel ama senaryo gerçekten çok kötü okan bayülgenin tv programında medya arkası bölümünü skeçlendirmesi gibi bişey olmuş sinemada izlenecek bir film değil
Tanıtımda yer alan; filmin her kesimden insanı güldürme iddiası çok da uygun olmamış. Film eğer komedi olarak ele alınacak ise güldüreceği kesim Recep İvedik filmlerinin seyircisinden öteye gidemez. Filmin türünün komediden ziyade hiciv olarak tanımlanması daha uygun olacaktır. Film Türkiyede televizyonculuğun içinde bulunduğu durumun, ayak oyunlarının, reyting kaygısıyla yapılan rezil tv programlarının bir eleştirisidir. Bir kahkaha fırtınası beklemeden giderseniz, beğenilebilecek bir film olduğunu söylemek mümkün. Zaman zaman mütebeesim bir şekilde izlenip, hoşça bir vakit geçirebileceğiniz bir film. Benim notum 7/10.
okan bayülgeni çok severim ve izlerken de eğleniyorum.. Filme gittim ve çok hoş zaman geçirdim, gayet de güldüm.. Ewet çok iyi bir film olmayabilir ama iyi zaman geçirmek istiyorsanız izleyebilirsiniz..
İkinci seansın 10. dakikasında cıktım.Uzun yıllardır seyrettigim(televizyon da dahil) en kötü oyunculuk.Turk sinema sektorune destek olmak istiyorum diyorsanız gidin.İyi bir film izleyip gülmek istiyorum diyorsanız uzak durulması gereken bir yapım.Yazık...Bu filmi seyredip de pozitif birseyler dusunen ya da dusunebilen kişi ya da kişilerin gorsel zekalarından şüphe duyarım.Yuzlerce iyi-kotu film izledim sinema-televizyon yayınlarında,baslayıp sonunu getıremedıgım tek film. Uzulerek yazdım bu mesajı ama kotu yapılan birseyi de sırf Turk yapımı dıye övmek yanlıs olur.
Filme bugun gittim. Ulkemiz televizyonlarininicler acisi halini bir kez daha gordum :SFilm skecler uzerinden gidiyor bence, yer yer yukselen temposu olsa da genellikle sakin geciyor.Oyunculuk ve karakterleri cok begendim. (goruntu kalitesi biraz dusuktu bence, belkide film makarasindan...)ahmet cakar ve asabiyet meydani favorilerim.7.5 / 10 :)