quake9
22 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Gemide ve Barda filmlerini sevenler bunu da mutlaka izlemeli.Hayatın sadece renkli taraflarının olmadığını bilenler için keyifle izlenecek bir film olmuş.
88 Dakikaklık bir film ve son 8 dakika çok etkileyici, izlemeyenler son 8 dakikadan bir fikir yürütebilir.2 farklı müziği var ve ikisi de hikayeye uygun ve güzel. Filmde uzun zamandır görmediğim hafızı görmek de çok hoştu. Koca salonda 3 kişi izlememize rağmen bu filmi Balıkesirde vizyonda tutanlara teşekkür etmek lazım.
oyunculuklar cok iyi, senaryo daha zengin olabilirmis cok yan yola girmeden sonuca giden bir film,eger bu yeni sinemacilara destek vermek gibi bir amaciniz yoksa evde izleyin derim.
anlatmak istediği konuyu çok yüzeysel anlatmış.erkan can için izleyenler içinde hüsran çünkü sadece 2 sahnesi var.bence filmi desteklemek için rol almış..bu kadar küfür dialogları ile tv de bile boy gösteremeyecek sanırım
ben dediklerine katılmıyorum arkadasım bu film no ofsayttan önce çekildi bence şöyle oldu yönetmen bu filmi vizyona sokacak birini bulamadı sonra bir sekilde ali taranın no ofsayt filmini çektiler ali taranda bu filmin vizyona girmesine aracılık yaptı tahminimce
Bu film çok gerçekci bir yapım. Ama seyrederken keşke böyle şeyler gerçekte hiç yaşanmasa diyorsunuz. Ben bu filmi Filler ve Çimene benzettim biraz. Farklı olarak içinde derin devlet konusu yoktu.
Güzel bir filmdi. Yönetmen, oyuncu ve emeği geçenleri tebrik ediyorum. Filmi seyrederken salonda tek başınaydım. Bu duruma üzüldüm.
Bu filmin başarısı bence şunu gösteriyor ya bu yönetmenler 'No Ofsayt' fiyaskosundan ders aldılar bu sefer çok başarılı bir film çektiler ya da o filmde yapımcının tuzağına düştüler. Çünkü rezalet filmden yaklaşık 6 ay sonra çok başarılı ve festivallik bir filmle karşımızdalar. Volga Sorgu ve Cemal Toktaş mükemmel oynamışlar, ancak bir Erkan Can var ki kısacık 'Usta' rolünde adeta döktüryor. Kaçırmayın derim.
ben de filmi istanbul film festivalinde izleyenlerdenim. filmin çok değişik,sürükleyici izlenilebilir bir anlatımı var. festivalde izlerken zevk aldığım nadir filmdi zaten festival filminden çok vizyon filmi diyebiliriz. erkan can dan dolayımı bilmiyorum ama biraz da serdar akarın Gemide sinin tadını aldım filmden. 19 martta vizyona girecekmiş mutlaka bir daha izleyeceğim. tavsiye ederim