Genelde romantik komedilerin izlediği ''gerçekten masala'' öykü akışını tersine çevirip masaldan gerçeğe izleğini takip ediyor.Bu açıdan eşi benzeri bulunmayan denemese de özel bir film olduğu kesin.Dinamik ve enerjik bir yönetim biçimini benimseyen Bronwen Hughes kanımca hala hak ettiği değeri bulamamış yetenekli yönetmenlerden biridir Hollywood'ta.Başroldeki ikilinin tutan kimyası,güzel görüntüleri,Sandra Bullock'un belki de en çekici hali,ezberleri bozan ama kısmen de olsa acıtan finaliyle klişelere çalım atan,türünün başarılı örneklerinden biri ''Forces of Nature''.
Romantik komedi tarzı filmlerden hoşlananlar için tam seyirlik bir film. Bunun yanında evlilik olayına yeni girenler (bazıları için geç diyelim) için tatlı mesajlarla dolu bir film. Bence izleyin seveceksiniz.
filmlerin devamının çekilmesine genelde karşıyım ama bu filmin mutlaka devamı olmalı. sandra ben e kavuşmalı!!! ben yaptığı aptallığı anlamalı!!! filmi beğenmedim malesef.
Sandra Bullock için izlemeye değer.. Çok iyi oynamış.. ayrıca filmin sonunu niye yorumda yazarlar anlamadım.. Filmi izlemeyenleri düşünür insan biraz.. Film daha iyi olabilirdi.. Fena değil...