Stallonenin karısını yeni kaybetmiş oğlunun vekaleti için milyoner kayınpederiyle mücadele eden Tır şöförü ve bilek güreşçisi Lincoln Hawkın(Over the Top 1987) içine biraz rockylik biraz bilimkurgu havası katılmış Waltdisney tipi bir bakış açısıyla çekilmiş oldukça bağımsız uyarlaması olarak görülebilir.Başarılı oyuncu seçimi, eğlenceli anlatımıyla bir çok klişeyi tavanına kadar kullansada yinede eğlenceli bir aile filmi çıkmış ortaya. 10/6,5
Bu filmi ilk gördügümde aa robot filmi hiç sevmem iyyy hissiyatina kapildim. Ama sonra içinde baba-ogul drami olunca hafiften kanim isindi ve izlemeye karar verdim. Vee gerçekten çok begendim filmler arasinda en yüksek yere çikmayi basardi. Bu kadar güzel bir film beklemiyordum , gerçekten olagan üstüydü ve kesinlikle bu senenin en iyi filmleri arasina aday. Filmi izlemenizi siddetle tavsiye ederim , pisman olunmayacak bir film.
harikaydı, insana boksu sevdiriyor diyebilirim bir kız olarak..boks filmlerini sevdiğimi söyleyemem ama bu başkaydı,ana robot çok insancıl yüz ifadesi taşıyordu,oyuncular iyiydi,mutlaka izleyin eğlenmek garanti
Devasa robotlar,efektler,aksiyon beklentisiyle gittim,bunlara ek olarak harika bir baba-oğul dramı izledim.Kuru bir aksiyon filmi değil,sağlam duygusal bir senaryosu var.SEnenin en iyi filmi olmaya aday...8/10
Beklediginiz kadar basta savma bir film çikmayacak.Uzun süresine ragmen su gibi akan bir temposu var.Dakota Goyo denen velete tahammül edebildiginiz sürece film de bir o kadar zevkli oluyor.Transformers denilen ve aksiyon sahnelerinde ne oldugu anlasilamayan,zeka seviyesi düsük seriden çok daha iyi bir film ''Real Steel''.