KaliteTAKİP
25 Şubat 2012 tarihinde eklendi
farklı konusuyla uzun zamandır ızledıgım en ıyı fılmlerden bırısı sıkılmadan ızlıyebılıecegınız oyunculuk ve gorsel solenıyle nasıl bıttıgını anlamayacaksınız sıddetle tavsıye edıyorum pısman olursunuz arsıvlik film
Yorumları okudum da şimdi bazı arkadaşlar sanki çocuk filmi gibi lanse etmişler,buna katılmıyorum öncelikle filme gelirsek çok beğendim,mücadele ve kararlılığın başarıdaki önemi vurgulanmış ve çocuk oyuncu gerçekten iyi oynamış,izleyin derim.8/10
Beklediginiz kadar basta savma bir film çikmayacak.Uzun süresine ragmen su gibi akan bir temposu var.Dakota Goyo denen velete tahammül edebildiginiz sürece film de bir o kadar zevkli oluyor.Transformers denilen ve aksiyon sahnelerinde ne oldugu anlasilamayan,zeka seviyesi düsük seriden çok daha iyi bir film ''Real Steel''.
Stallonenin karısını yeni kaybetmiş oğlunun vekaleti için milyoner kayınpederiyle mücadele eden Tır şöförü ve bilek güreşçisi Lincoln Hawkın(Over the Top 1987) içine biraz rockylik biraz bilimkurgu havası katılmış Waltdisney tipi bir bakış açısıyla çekilmiş oldukça bağımsız uyarlaması olarak görülebilir.Başarılı oyuncu seçimi, eğlenceli anlatımıyla bir çok klişeyi tavanına kadar kullansada yinede eğlenceli bir aile filmi çıkmış ortaya. 10/6,5
Devasa robotlar,efektler,aksiyon beklentisiyle gittim,bunlara ek olarak harika bir baba-oğul dramı izledim.Kuru bir aksiyon filmi değil,sağlam duygusal bir senaryosu var.SEnenin en iyi filmi olmaya aday...8/10
10 yıldız olsa da versem. Kimisi için bilim kurgu veya metal dolu gibi gözükse de film son derece duygusal. Aksiyon heyecan komedi hersey var. Hugh jackman süper tabiki. Cılız robot yaşamdaki bazı insanların güçlülere neler yapabileceğini de göstermiyor mu? Final dövüş sahnesinde her izleyisimde gözlerim yaşarıyor. Belki 2 oğlum olduğu için:)
Konusu tamamen özgün ve bir o kadar ilgiyle izleten bir film. Hugh muhteşem bir oyunculuk sergilemiş. Evangeline ve özellikle ufaklığın performansıda çok çok iyi. İyi bir baba-oğul ikilisi olmuş. Filmi 2 kere izledim ve tekrar hiç sıkılmadan izleyebilirim. Çünkü kurgusu, oyunculuklar ve herşey çok güzel bu filmde.
harikaydı, insana boksu sevdiriyor diyebilirim bir kız olarak..boks filmlerini sevdiğimi söyleyemem ama bu başkaydı,ana robot çok insancıl yüz ifadesi taşıyordu,oyuncular iyiydi,mutlaka izleyin eğlenmek garanti