jamesbond-2
1.684 değerlendirmeler
23 Temmuz 2012 tarihinde eklendi
daha iyi bişiyler beklerdim ben konu fazlasıyla sıradan ilk 60 dakika falan zaten hiç bir hareket yok ondan sonrası da klişe dumas pere nin bu müthiş eserinden daha güzel bir yapıt çıkmalıydı bence.6/10
Buradaki forumlarda ve bazı filmlerine yazdığım yorumlarda da belirtmişimdir,Paul W.S. Anderson iyi bir yönetmen değildir bence ve sevmem filmlerini.Genelde hem yazdığı senaryolarla,hem de yönetmenliğiyle filmin potansiyelini kullanamaz ve heba eder.Gelgelelim proje aşamasındayken bile heyecan verici olmaktan uzak kötü bir fikir gibi duran bu ''Üç Silahşörler'' uyarlamasından oldukça keyif aldığımı söyleyebilirim.Çok iyi seçilmiş oyuncu kadrosu ve tam kıvamında temposuyla beklemediğim bir sürpriz oldu benim.''Resident Evil: Afterlife'' ve ''Soldier''ı an itibariyle izlememiş biri olarak,''Mortal Kombat''tan bu yana en iyi filmi olduğunu düşünüyorum.Bu arada müziklerde hissedilen ''Sherlock Holmes'' ve ''Batman'' esintilerine de dikkat.
Günümüz gise sinemasinin harcadigi güzelim senaryolardan biri daha.Dumas'in kemikleri sizliyordur eminim.Hikayeleri anlamsiz bir sekilde fazlaca fantastiklestirme,en zor anlarda bile esprimi yaparim diyen kahramanlar,filmin sonunu açik birakma;ucuz popcornun bütün özellikleri mevcut.Tarz olarak Wild Wild West'in kopyasi...6/10
fransiz tarihini anlatan bir amerikan filmi , tabi bazi eksikleri var ama yine de mükemmel bir film , oyuncu kadrosu harika , tekrar tekrar görülebilir.