Cage in artık her filmde oynamasına anlam veremiyorum.Çerezlik film başkadır.Tony Scott ın son yıllarda çektiği filmler çerezliktir mesela.Klişedir,ne olacağını bilirsin ama film kalitelidir,kendini pazarlar.Drive Angry baştan aşağı fiyasko bir film.
film çerezlik bile değil dayanamadım kapattım bu senaryoyu yazmak için tvden birkaç film izlemeniz yeterli bence. filmde bir hollywood yıldızının kariyerini nasıl mahvettiğini görüyoruz.
Tam anlamıyla çerezlik.''İzle ve unut''un sözlükteki karşılığı.Şaşırdığım nokta ''Season of the Witch'' gibi bir filmin hem burada hem de Amerika'da bundan çok daha fazla hasılat toplamış olması ki bu da Cage'in yüzünün eskimeye başlayıp,seyircilerin yavaş yavaş sıkılmaya başladığını gösteriyor kendisinden.Hayatımda izlediğim ilk 3D film olduğu için görünümüyle ilgili söyleyeceğim bir şey yok (her zaman iki boyutu tercih ederim) ama hoşuma gitti ''Drive Angry''.En azından John Milton gibi klişe denilemeyecek bir anti-kahramana ve William Fichtner'la Amber Heard'e sahip.
Öncelikle cinsellik içeriyor diyorsunuz ya gülmekteyim,bizim türk filmleri bundan daha fazla cinsellik içeriyor,ayıptır yani.. film çok sağlam aksiyon olmuş.kendini izlettiriyor. türk halkı olarak yapabildiğimiz en iyi şey sadece kötülemekdir. en iyi yağtığınız şeyi yapmaya devam edin.
Nicholas cage hatrna gittik ne bulduk.. o kadar neredeyse porno film gibiydi :(( 15. dakka sonunda ktm.. bayanla gelenlerin yz kzarmtr. ben tek bama izleyemedim salonu terkettim.. tam bir hayal krkl.. sinemadan sodum.. Nicholas Cage olan gvenim sfra indi...
Belki verilen emee saygszlk olacak ama tek kelime ile berbat. Nicholas Cage var ne kadar kt olabilirki deyip izledik ama salonda biz de dahil ok glen oldu. Bence ne harcanan srenin ne de paranzn hakkn alamazsnz.
Yeni izledim öle aman aman bir filim değil 3d izledim. Orta sınıf bir filim Nicolas Cage son filimleri bekleneni veremiyor. Ama ghost rider 2 den ümitliyim baya.
bilerek b sınıfı bir aksiyon filmi tadında-tarantino göndermeli ,yer yer eğlenceli denebilecek-kimine göre bir film yapılmış..amerikan arabaları dışında izlenecek pek bir şey yok..cage bir kariyer nasıl bitirilir örnekleri sunmaya devam ediyor