KaliteTAKİP
16 Ekim 2014 tarihinde eklendi
hem konusu hem kendisi komik olan film. nicholas cage'de artık yeter dedirtmekte, saç baş yoldurmaktadır. her şeye rağmen, filme konsantre oldunuz izliyorsunuz diyelim, bazı sahneler var ki, izleyen çocuklar gülsün, büyükler de saçmalıktan dolayı krize girsin diye düşünülmüş. bu filmi niye çektiniz, niye bu kadar para harcadınız, amacınız ne, ne yapmak istiyorsunuz soruları istem dışı olarak da akla gelmektedir. filmin tek iyi yanı, başroldeki kızın nefisliğidir. :) seçim sizin....
Tam anlamıyla çerezlik.''İzle ve unut''un sözlükteki karşılığı.Şaşırdığım nokta ''Season of the Witch'' gibi bir filmin hem burada hem de Amerika'da bundan çok daha fazla hasılat toplamış olması ki bu da Cage'in yüzünün eskimeye başlayıp,seyircilerin yavaş yavaş sıkılmaya başladığını gösteriyor kendisinden.Hayatımda izlediğim ilk 3D film olduğu için görünümüyle ilgili söyleyeceğim bir şey yok (her zaman iki boyutu tercih ederim) ama hoşuma gitti ''Drive Angry''.En azından John Milton gibi klişe denilemeyecek bir anti-kahramana ve William Fichtner'la Amber Heard'e sahip.
Öncelikle cinsellik içeriyor diyorsunuz ya gülmekteyim,bizim türk filmleri bundan daha fazla cinsellik içeriyor,ayıptır yani.. film çok sağlam aksiyon olmuş.kendini izlettiriyor. türk halkı olarak yapabildiğimiz en iyi şey sadece kötülemekdir. en iyi yağtığınız şeyi yapmaya devam edin.
Cage in artık her filmde oynamasına anlam veremiyorum.Çerezlik film başkadır.Tony Scott ın son yıllarda çektiği filmler çerezliktir mesela.Klişedir,ne olacağını bilirsin ama film kalitelidir,kendini pazarlar.Drive Angry baştan aşağı fiyasko bir film.
film biraz eğlenceliydi o kadar..Onun dışında hiçbir numarası yok..Sırf film çekelim,diye çekilmiş bir film..Nicholas Cage kendine yazık ediyor!ayrıca film 3 boyutlu olsa ne, olmasa ne!!!3 boyut çıktı, piyasa kötü filmlerle dolmaya başladı!!! Prison Break ten tanıdığımız William Fichtner iyi oynamış, ama film kötü..Amber Heard fazla güzel.. :p kısaca, vasat bir film... 5/10
bilerek b sınıfı bir aksiyon filmi tadında-tarantino göndermeli ,yer yer eğlenceli denebilecek-kimine göre bir film yapılmış..amerikan arabaları dışında izlenecek pek bir şey yok..cage bir kariyer nasıl bitirilir örnekleri sunmaya devam ediyor