Bu yapım hakkında söyleyebileceğim şuana kadar izlediğim vasatın altında kalan ender sayıdaki korku-gerilim filmlerinden biri olmasıdır Book of Blood un.İzlemeyenlerin kesinlikle bişey kaybetmeyeceği bir film.Ben bu yapıma 10 puan üzerinden 6 puan veriyorum.
Son zamanlarda izlediğim, neden izlediğimide hiç bilmediğim son derece sıradan ve vasat bir senaryo ürünü olan film tamamen kötü bir sinema tecrübesiydi benim için. Onlarca gösterime girmeyen, gösterime girecek sinema salonu bulamayan birbirinden kaliteli filmlerin beyazperdeye yansımadan yok olup gittiğini düşündükçede sinir katsayım daha da artıyor.Paranormal olaylar aslında insanların ilgisini çekecek nitelikte enterasan, doğaüstü olayları içersinde barındırdığı için ilk bakışta film izleyiciye bayağı gizemli gelebiliyor. Ama o kadar vasat bir senaryo ile işe girişilmişki ne anlattığı konuda bir bütünlük var, ne de izleyicinin dikkatinin film üzerinde olmasını sağlayacak kadar başarılı replikler var. Korku temasını işleyen bir filmin bu denli insanları hayrete düşürecek kadar basit ve sıradan olması da cabası. Uzun bir zamandan sonra kötü bir sinema filmi seçmiş olmanın rahatsızlığıyla kıvranırken, hemen hemen izleyen herkesin filme yönelik memnuniyetsizliği içime bir nebze su serpiyor...
Aslında belli bir konu üzerinde yoğunlaşılsaydı belki güzel bir şeyler çıkabilirdi ancak filmde tam anlamıyla ne yapılmak istendiği anlaşılmıyor,bir vurgudan diğer vurguya atlanılmış yani tam anlamıyla filmin özeti saçMALanmış...
walla beklediğim gibi berbattı film.. filme bağlanamadık bi türlü saçma sapan şeyler üst üste geldi belki ama biraz gerçeklik katamamış filme hem oyuncular hem yönetmen.. kahin , prof bayan iğrenç , çok yapmacık oynamışlar kesinlikle izlemeyin derim ben
Farklı bir konu işlenmiş.Korku filmi demek bence biraz abartı olur ama gerilim ara ara yaşanıyor.Çok kötü ve berbat değil.Ama izlenmesede olur gibi bir kalitede.
Bir Clive Barker fanatiği olarak hayatımın birkaç saatini boşa harcadığımı düşünüyorum.Kitabıyla hiç bir bağlantısı yok filmin.Çok büyük hezimet yaşadım gerçekten.