sonunu beğenmeyenler de burda işte :)yavv ne olmasını isterdin diye sorabilsem,ahh bi sorabilsem..ama umrumda değil hayatının sonunu beğenir mi insan acaba :(..film oldukça ilginç..izleyin önyargısız olarak ama sonuna takmayın sakın..iyi eğlenceler
hayatımda izlediğim en kötü filmler sıralamasında birinci sırada. kesinlikle tavsiye etmem. memleketi karanlık basıyor herkes ölüyor, film bu kadar. ne oldu ne bitti hiç bişey belli değil. sonuda yok zaten, sıkılıp bitirmişler heralde 10/1.
yorumlara bakınca sanarsınızki bom boş bir film ama abartıldi gibi yorum yapmıs olamk icin yorum yapmıs arkadaslar film gelince konu olarak guzel ama işlenme bakımından okdar basarlılı olmayan ama yinede guzel surukleyici bir film 10 /6 hak edio en azından
uzun zamandır bu kadar kötü bir film izlememiştim senaryo kurgu sıfır kesinlikle öneremeyeceğim filmler arasında zaten filmin sonunu söylemeye bile gerek yok ne olduğu belli değil kısacası skandal bir film olmuş malesef..
kıyamet gecesi adını koyan sorunlu arkadaşı kutlarım..bu kadar mahvedilmiş bir film için uygun bir isim bulmuş..büyük bir merakla başlıyorsunuz ama yarısından sonra film berbat edilmiş ve kötü bir finalle katledilmiş
Güzel bir senaryo heba edilmiş.Birşeyler yapılmaya çalışılmış ama maalesef amacına ulaşmayan bir performans ve hikaye anlatımı sizi an be an filmden soğutuyor.
Gerilim iyi yansıtılmış diyebiliriz belki ama böyle bir seneryo çok çok daha iyi bir şekilde işlenebilirmiş. Yazık etmişler. Filmden memnun kalma ihtimaliniz az..