tek kelime ile mükemmel.. kaderden önce çekilmiş olmasına rağmen kader filminin devam niteliğinde olmasıda da demirkubuzun başarısı.. mutlaka izleyin..
13 yıl önceki filmi yeni izledim:D gerçekten türklerde iyi film çekiyormuş... amerikan hegomanyasını bırakıp türk filmlerine yönetmenlerine destek çıkalım.... dip not: kader filmini izleyin daha sonra bunu izleyin 10/9
Genel olarak iyi bir iş çıkarılmış ama usta oyuncuların yanında acemi diyebileceğimiz oyuncular çok sırıtıyor. Bu da filme basit bir hava veriyor. Ayrıca sesli çekim olmaması da bir handikap. Konu da fazlasıyla gerçeküstü; bir insanın -kötü işler yaptığını bile bile- bir başkasına bu derece tutkun olması ve bunu yıllarca devam ettirmesi pek mümkün değil bence.Beklentilerinizi çok yükseltmeden izlemenizi tavsiye ederim: 6/10
Haluk Bilginerin ders olarak okutulabilecek olan monoloğu,Derya Alaboranın efsane performansı,Güven Kıraçın belki de en iyi uyduğu karakter.Kesinlikle izlenmeli ve ardından da film sizi etkilediyse biraz kendinden düşündürmeli.
güzel filmdi, kader filmini daha önceden izlemiştim, etkilenmiştim. kır sahnesinde de zaten sonrası olduğu anlaşılıyor .her iki filmde bence başarılıydydı.küfürlü sahneler biraz fazla gibiydi.
Filmin sonunda şöyle bir yazı var. "hep denedin hep yenildin. olsun yine dene yine yenil daha iyi yenil." yenilmişlik bazen en büyük galibiyetleri anlatır.
oyuncular mükemmeller bir defa.haluk bilginer ve güven kıraç efsaneleşiyorlar,derya alabora da çok çok zorlu bir karaktere soyunuyor,hiçbiri sırıtmıyor.konu dikkat çekici,demirkubuzun vurgulamaya çalıştığı şeyler dikkat çekici ve anlatmak istediğini de seyirciye çok güzel aktarmayı başarıyor.üst düzey ve klasikleşmiş türk filmlerinden bence,bu filmden sonra kaderi de merak ettim ve onu da en kısa zamanda izlemeyi düşünüyorum.karakterler sağlam yapılandırılmış,ve finalin de gerçekten hakkını vermek gerek.bu türk filmi izlenmeli.emeği geçenleri gerçekten tebrik ediyorum.
sadece ve sadece oyunculukları için bile izlenebilecek bir film özellikle Haluk Bilginerin performansını asla unutamam çok kaliteli ve güzel türk filmlerinden
Bazen susup sadece izleyin demek yeterlidir... bu film izlenmesi gereken eleştirilmemesi gereken bir film... haluk bilginer ile derya alaboranın o kavga sahnesi zaten bir basyapıttır:)