Masumiyet
    4,3
    Masumiyet hakkında görüşlerin ?

HayallereAGIT
    HayallereAGIT

3 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    hiç bir esprisi yok filmin bence kasvetli sıkıcı bi film.
    ozzy-badd
    ozzy-badd

2 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
    ayrıca filmin sonuda çok çok iyi bağlanmış...
    kadirfatihkeskin
    kadirfatihkeskin

8 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    tek kelime ile mükemmel.. kaderden önce çekilmiş olmasına rağmen kader filminin devam niteliğinde olmasıda da demirkubuzun başarısı.. mutlaka izleyin..
    Bekir Çimendag
    Bekir Çimendag

2 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    13 yıl önceki filmi yeni izledim:D gerçekten türklerde iyi film çekiyormuş... amerikan hegomanyasını bırakıp türk filmlerine yönetmenlerine destek çıkalım.... dip not: kader filmini izleyin daha sonra bunu izleyin 10/9
    AykutKarabacak
    AykutKarabacak

16 Mart 2010 tarihinde eklendi
    Genel olarak iyi bir iş çıkarılmış ama usta oyuncuların yanında acemi diyebileceğimiz oyuncular çok sırıtıyor. Bu da filme basit bir hava veriyor. Ayrıca sesli çekim olmaması da bir handikap. Konu da fazlasıyla gerçeküstü; bir insanın -kötü işler yaptığını bile bile- bir başkasına bu derece tutkun olması ve bunu yıllarca devam ettirmesi pek mümkün değil bence.Beklentilerinizi çok yükseltmeden izlemenizi tavsiye ederim: 6/10
    Tolgahan
    Tolgahan

1 Mart 2010 tarihinde eklendi
    Haluk Bilginerin ders olarak okutulabilecek olan monoloğu,Derya Alaboranın efsane performansı,Güven Kıraçın belki de en iyi uyduğu karakter.Kesinlikle izlenmeli ve ardından da film sizi etkilediyse biraz kendinden düşündürmeli.
    ardahan1974
    ardahan1974

18 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    güzel filmdi, kader filmini daha önceden izlemiştim, etkilenmiştim. kır sahnesinde de zaten sonrası olduğu anlaşılıyor .her iki filmde bence başarılıydydı.küfürlü sahneler biraz fazla gibiydi.
    ankara2212
    ankara2212

2 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    Filmin sonunda şöyle bir yazı var. "hep denedin hep yenildin. olsun yine dene yine yenil daha iyi yenil." yenilmişlik bazen en büyük galibiyetleri anlatır.
    metalstein
    metalstein

10 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    arasıra mayışsam da bazı yerlerinde çok güldüm acınası hayatlar zaten oyunculuk için izledim güzeldi güzel
    rudeonerudeone
    rudeonerudeone

11 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    oyuncular mükemmeller bir defa.haluk bilginer ve güven kıraç efsaneleşiyorlar,derya alabora da çok çok zorlu bir karaktere soyunuyor,hiçbiri sırıtmıyor.konu dikkat çekici,demirkubuzun vurgulamaya çalıştığı şeyler dikkat çekici ve anlatmak istediğini de seyirciye çok güzel aktarmayı başarıyor.üst düzey ve klasikleşmiş türk filmlerinden bence,bu filmden sonra kaderi de merak ettim ve onu da en kısa zamanda izlemeyi düşünüyorum.karakterler sağlam yapılandırılmış,ve finalin de gerçekten hakkını vermek gerek.bu türk filmi izlenmeli.emeği geçenleri gerçekten tebrik ediyorum.
    savascetinkaya55
    savascetinkaya55

10 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    oyunculuklar müthiş...senaryo süper...hele finali insanın kafasına balyozla vurulmuş hissi veriyor..9/10
    beck31
    beck31

9 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    Başarılı bir dram, etkileyici sahnelerle bezeli, oyunculuklar muhteşem.Birde izlemediyseniz önce Kaderi izlemekte fayda var.8/10
    selmayurdasavas
    selmayurdasavas

31 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    Filmin konusu ben pek sarmasa da oyunculuklar harikaydı.Özellikle Haluk Bilginer ve Derya alabora nın kavga sahnesini hayranlıkla izledim.8/10
    mrs-durden
    mrs-durden

30 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    sadece ve sadece oyunculukları için bile izlenebilecek bir film özellikle Haluk Bilginerin performansını asla unutamam çok kaliteli ve güzel türk filmlerinden
    arafmaruf01
    arafmaruf01

23 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    Bazen susup sadece izleyin demek yeterlidir... bu film izlenmesi gereken eleştirilmemesi gereken bir film... haluk bilginer ile derya alaboranın o kavga sahnesi zaten bir basyapıttır:)