4,2
Gözlerindeki Sır hakkında görüşlerin ?
12 Nisan 2015 tarihinde eklendi
genel itibariyle ve final sahnesiyle hayal kırıklığı olan vasati ve ağır ilerleyen bir film 5/10
4 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Bu filmin Orjianl Adı; El secreto de sus ojos. Orjinal isimleri neden kullanmayız, anlayamıyorum doğrusu.
4 Mart 2011 tarihinde eklendi
Filmin ilk bölümleri sıkıcıydı.Hatta bir ara yarıda bırakmayı bile düşündüm.Finalini gördükten sonra ise iyi ki izlemişim dedim.
19 Nisan 2011 tarihinde eklendi
İlk yarım saat oldukça sıkıcıydı olağan üstü etkileyici falan da değildi. Klasik bir katil kim suçun gizemi filmi tadındaydı ama sonu için izlenilebilir.
27 Nisan 2010 tarihinde eklendi
İyi bir film. İzlenmeli...
28 Nisan 2010 tarihinde eklendi
sıkıcı,durağan ve vasat ötesi bir film 'denemesi' bu izlediğimiz...sinema kültürü olan arkadaşlara duyurulur...
13 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Eger uykunuz gelmez sonuna kadar dayanabilirseniz film boyunca icinizi sIkan bir konu hakkinda en sonda oh be dedirtiyor.Bazi arkadaslar basyapit falan demis o kadarda abartmayin Allah askina omrunuzde hic mi film izlemediniz yani.Law Abiding Citizen 10 kat daha iyi kurguya sahip bir film...Kisacasi zamaniniz varsa ve uykunuz yoksa izlenebilir.
8 Ekim 2010 tarihinde eklendi
biraz abartılı yorumlar yapılmış.sadece filmin son sahnesini beğendim.bşkada birşey yok son derece sıkıcı ağır aksak ilerleyen olaylar var..nasıl oscar verilmiş anlamak güç.
27 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Ben bu filmi çok izlemek istiyorum ama Antalyada hiçbir salonda oynamıyor galiba konuyla ilgili bilgisi olan var mı?